Jump to content

Vaudi_6

Members
  • Мнения

    48
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    Audi A6 quattro

Персонална информация

  • Пол
    Male
  • Локация
    Varna

Последни посетители

1987 профилни разглеждания

Vaudi_6's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Vaudi_6

    3.0 ДВГ тресе

    Petarik та Petarik.Има e-bay,има и качествено рециклиране в България за същите пари, където издават и протокол на Bosch с характеристики на ремонтираната дюза и генериран нов IMA код( нещо, което не получих от него).Нищо против човека от Разлог,просто нека сме обективни ,а и става дума за пари.Лично при мен рециклирането не бе успешно,а проблема отстраних с други дюзи.Имах гаранция 1 година,но не ми се занимаваше и рискуваше отново. На Petarik пожелавам да се развива в занаята и да не се обижда,а на тези които ще правят дюзи успех!
  2. Не е фантастика,а факт,потърси малко из интернет и не чакай информация на готово.А защо дизелите имали "милиони" километри на 10+ години говори,че са много по-надеждни и са създадени за каране.
  3. Ако беше чел(явно не ти е сила) и потърсил малко щеше да научиш за пазарния дял на дизеловия и бензиновия двигател при А6.И не ми прави сравнения с лайна и мухи,дечко.
  4. 95% от Ауди А6 излизат от завода с дизелови двигатели.Що ли?Оставени са и едни 5% бензинови,които са "много хубави",но не се търсят много.
  5. Най правилното мнение от много теми насам !
  6. Производителят на кутията ZF препоръчва смяна на маслото за типтроник на около 120 хил.км.Сменяй смело масло и филтри и пропусни препоръката от AUDI,защото бъдещ ремонт на кутията възлиза на 2-3000 лева. Цитиране на предходно мнение!
  7. Смешко,не подлъгвай с глупости човека.Това е най-продавания и доказал се двигател на този модел,естествено скъп за подръжка.И не го сравнявай с кенефите БМВ.
  8. Цитат 13.01.2011г:"Германският производител на луксозни автомобили "Ауди" отчита рекордни за историята си продажби през миналата година, съобщиха от компанията. През 2010 г. на крайни клиенти са били предадени 1 092 400 коли, което представлява ръст от 15% спрямо 2009 г.В Европа „Ауди" остава лидер в луксозния сегмент с продадените 647 600 автомобила. Пазарът на Китай е поел рекордни продажби от 227 938 коли, което е ръст от 43.4%. В САЩ за първи път са постигнати нива на продажби над 100 000 автомобила.Немската компания се готви да направи най-голямата инвестиция в своята история. Тя ще вложи сумата от 11.6 милиарда евро в проект, целящ да я превърне в най-продаваната премиум марка в света до 2015г".Сега нека псевдо феновете от форума,"специалистите" от България(страна с големи традиции в автомобилостроенето)по дизайн,двигатели,маркетинг и продажби да замълчат и признаят успехите и челната позиция на AUDI сега и за вбъдеще.Смешно е да се говори "Ще ни купят и продадат с парите си за банички!" във форум на AUDI.Това е нагъзване на конкуренцията и е далеч от духа на марката.Но на Wizi му е простено,той е любител на Skoda.
  9. От къде ги изкарваш тези данни за продажбите.Чети и направи малко ъпдейт.Цитирам ти официално:"Since March 2010, BMW is the best-selling luxury vehicle manufacturer by sales, ahead of rivals Audi AG (NSU.XE) and Daimler AG's (DAI.XE) Mercedes-Benz marque."Жалко,че и в този форум има хора,които още не са разбрали,че AUDI отдавна отвя "легендата" Mercedes.А иначе рекламата е супер и показва кой е ЛИДЕРА.
  10. И така си е хубава.
  11. Само едно не ми е ясно.За да сваля машинката требе ли да свалям цялата кора на капака,или ще стане само от отвора.Благодаря.
  12. Благодаря за изчерпателната информация.Утре ще отворя да видя механизма и по точно маншона.
  13. Не,не съм забелязал.Според теб колега какво може да е.
×
×
  • Create New...