Jump to content

GORO_VN

Members
  • Мнения

    24
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Относно GORO_VN

  • Рожден ден 14.07.1970

Друго

  • Kaра
    AUDI B4 1.9 TDI

Персонална информация

  • Пол
    Male
  • Локация
    Варна

GORO_VN's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Да уточня само, че колата е Ауди А3 1.9 99г. 8л
  2. Колеги трябва ми кабелите от буфера до червената букса. От двете страни са на куплонг, но както се вижда на снимката кабелите на буксата в буфера са отрязани. Благодаря предварително.
  3. Търся десен тампон на ДВГ за Ауди Б4 - 1Z
  4. Колеги търся конзола за управление на парното за Ауди В4 - 1Z с климатик. По - точно не ми работи конзолата за степените на парното. Пластините са заминали.
  5. Виждам, че си от Варна колега. Твоят проблем ще го реши ifidik. Пиши му л.с. Сигурен съм, че ще ти помогне. Успех.
  6. това е моята колица
  7. Вчера сутринта като се качвах в колата забелязах, че по дължината на цялата лява страна има черта която е в следствие от интервенция с ключ. Гледката е гадна и в момента се чувствам ... бесен . Няма да говоря какво ще стане ако разбера кой е и т.н. :bia: Проблема ми е, че изчетох много мнения по темата ,, надрана кола" и стигнах до извода, че ще ми трябва добър автобояджия. Информацията за майстори е доста стара на повечето места така, че молбата ми е ако някой знае кадърен майстор във Варна да напише едно ЛС. Р.Р. Резката на места е дълбока/нарушена е целостта на лака и боята/ , на места е леко надран лака. ПРЕДВАРИТЕЛНО БЛАГОДАРЯ. Успех на всички.
  8. От половин година зареждам на бензиностанции ,,Ромпетрол" и съм много доволен. Преди това зареждах от ,,Лукойл" но за мен там нафтицата не е толкова добра. От други бензиностанции не съм зареждал и нямам намерение да сторя това. Много лоши отзиви за тях...
  9. GORO_VN

    Разход!

    Писах 6.5л в града като среден / градско/ . Понякога ми е давала 6.7л, понякога 6.3л. и така, но до сега никога не ми е качвала над 6.7л градско. Поздрави на всички и успех.
  10. Mobil Super S 10W40. Като си купих колицата сложих такова и бях много доволен. На следващата смяна сложих,,Кастрол" , НО ... не бях доволен. Сега отново съм с Mobil Super S 10W40 и пак съм доволен.
  11. GORO_VN

    Разход!

    разхода на моята В 4 извън града със средна скорост 120-130 км/ч е - 5л . Засичал съм много пъти като пълня до горе и след пробега пак до горе. В града най-големия разход който съм имал / лято , туристи, задръствания и т.н./ - 6.5л. като засичането е по горе упоменатия начин. Това е реалността при мен колеги кой не верва.... проблема си остава негов. Поздрави на всички и успех.
×
×
  • Create New...