Jump to content

nedelcho_iliev

Members
  • Мнения

    1577
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

1 Последовател

Друго

  • Kaра
    A6(C4) 2.0 ABK

Контакти

  • Website URL
    http://
  • ICQ
    0

Персонална информация

  • Пол
    Male

Последни посетители

4621 профилни разглеждания

nedelcho_iliev's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Днес минах преглед и ми дадоха четвърта категория, а досега беше трета - Б7 2,0 ТФСИ 2006 г.
  2. Благодаря! Още нещо: Може ли да опишеш вибрацията? При мен, ако пусна волана, се опитва да се мести ляво-дясно-ляво-дясно...
  3. Е как се сменя маншона тогава?
  4. Ще помоля колегата да сподели, дали вибрацията е изчезнала. Сменях маншони на дясната полуоска и се наложи малко пилене, за да извадим трипода - бяха се подбили каналите (не на трипода, а на другата част). Имах вибрации и преди това. При мен се появяват на около 120 и изчезват на 140 км./ч. На другата кола (А6 Ц4) сложих китайски вътрешни карета (GSP май бяха) и карат вече повече от 50 000 км. без проблем. Старите ги махнах заради вибрации, които изчезваха, когато се разтоварят полуоските и се появяваха под товар. При Б7_цата обаче зависят единствено от скоростта. С другите гуми и джанти се променят самите вибрации, но скоростния диапазон е същият.
  5. При мен е само централното, а страничните не са.
  6. nedelcho_iliev

    A4 b7 2.0 tfsi

    За веригата: Смяната на маслата е елементарна. Проблемът е, че предният диф и торсенът нямат пробки за източване на старото масло. Аз използвах 100 кубикова спринцовка и тънко маркуче. От торсена изкарах почти всичко, но от предния диф около половината. За скоростите си купи кит, който включва всичко необходимо. Ето как се прави. За софтуерен ъпдейт на скоростите колегите ми препоръчаха @kpematop. Далечко съм от София и така и не се наканих да посетя колегата. Отначало ме дразнеше "неадекватното" превключване, но вече почти не ми прави впечатление.
  7. Дупчицата най-лесно се намира, като го потопи в леко топла вода.
  8. Ръководство за какво? Тук има доста неща.
  9. Нормално е. Намаля се и подсветката на климатроника. Третата е за "Air bag" Показанието на километража може да се променя с подходящото оборудване.
  10. Благодаря ви! Точно пред акумулатора минава "разпънка на бомбетата" и затова не съм го видял.
  11. Не съм вярвал, че ще задам такъв въпрос, но как се сваля акумулатора? В смисъл, къде и как е захванат за купето?
  12. Каква трябва да е височината на акумулатора в Б7 - 175 или 190 мм?
  13. А датчика смени ли го? Защото при смяната му пак трябва да се източи маслото. И при мен изписваше MIN. При всяко отваряне на капака изгасваше за около 30 км. и пак светваше. Решението беше нов датчик.
  14. На киша и отъпкан сняг много лесно губят сцепление при ускорение. При спиране са една идея по-добре. На сухо и мокро нямам забележки. Размерът е 225/50/17 ако има значение.
×
×
  • Create New...