Jump to content

Бате Весо

Members
  • Мнения

    740
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Относно Бате Весо

  • Рожден ден 27.03.1982

Друго

  • Kaра
    4G, 3.0 TDI Quattro

Персонална информация

  • Локация
    София

Контакти

  • Skype
    veso_mitev

Последни посетители

7316 профилни разглеждания

Бате Весо's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Подарявам и кора за двигател 2.0 TDI /тази, която е над клапаните/. Без емблемата е, други забележки няма. Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk
  2. Ето я снимката... Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk
  3. Автомобилът не е мой. Пускам обявата тук по молба на познат, така че за справки - на посочения по-долу телефон. Колата е с 3.0 TDI 233 к. с., 158 000 км, ръчни скорости, производство - март 2006 г., цена: 10 000 лв. Данни:Дата на производство - март 2006 г.Тип двигател - ДизеловМощност - 233 к.с.Скоростна кутия - РъчнаКатегория - КомбиПробег - 158000 кмЦвят - СивОсобености:Автоматичен контрол на стабилносттаАдаптивни предни светлиниАнтиблокираща системаЕлектронна програма за стабилизиранеЕл. разпределяне на спирачното усилиеВъздушни възглавници - ЗадниПарктроникВъздушни възглавници - ПредниСистема за подпомагане на спиранетоВъздушни възглавници - СтраничниНапълно обслуженС регистрация4x44(5) ВратиКсенонови фаровеЛети джантиХалогенни фаровеМеталикЦентрално заключванеКлиматроникКожен салонБордкомпютърЕл. ОгледалаЕл. СтъклаНавигацияРегулиране на воланаСерво усилвател на воланаМултифункционален воланСтерео уредбаФилтър за твърди частициДопълнителна информация:Ауди 3. 0 quattro, 233к. с. Напълно обслужена със сменени масла, филтри, ремъци, ролки всякакви. Платена еко такса. Летни гуми, които са на нея в момента и 4 чисто нови зимни гуми - купувани 11. 2016 г. карани до 03. 2017 г.тел.: За снимки: https://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?topmenu=1&act=4&adv=11499693068326552 .
  4. Подарявам задна дясна кора за врата за А6, 4F. Купих я от мегапартс, в много добро състояние е. Единствено е без решетката на колонката, която е зад дръжката. Цялата кора купих заради тази решетка... Намира се в София.
  5. Едно е казанчето за всички консуматори.
  6. Нещо зацикли на 90.2%, ако някой я е свалил цялата, сийд моля
  7. Здравей, колега! Провери ли дали не тече течност за чистачки върху модула на навигацията /отзад в багажника в лявата ниша/ от повреден маркуч на чистачката на багажника? На мен ми правеше такъв проблем от скъсания маркуч, който е фабричен проблем на всичките автомобили от този модел. Даже имаше сервизна акция до един момент... Поздрави! П. с. - сега видях, че май си с MMI Basic... Ти май нямаш модул в багажника, но не пречи да провериш и горния вариант...
  8. Колеги, имам следния проблем: при отваряне на вратата на багажника на авант, прищраква няколко пъти преди да освободи бравата. Предполагам, че проблемът беше предизвикан от течащото моторче на чистачката, което смених преди време. Та въпросът ми е - самото копче горе над номера ли дава фира в такава ситуация или бравата?
  9. Перката е двойна и е тази, която е зад радиатора. Поне при V6 е така. И за охлаждането, и за климатика. Въртят се и двете постоянно, независимо дали е включен компресора... Сменят се и двете. Sent from my HTC One M9 using Tapatalk
  10. Ами май с друга перка, аз веднъж я сменях и ми обясняваха, че била капсулована и не можело само лагер да се смени.
  11. От къде афтермаркет или просто по магазините за авточасти да търся?
  12. Някой може ли да ми каже парт номерата на хром лайсните под стъклата на вратите /за авант/, че от тия автомивки им се видя сметката...? Или някакъв изпитан начин за възстановяването им, че с разните пасти ефектът е нулев.
  13. Сменя се цялата част, около 300 лв. Поне преди около година беше така.
  14. Познатите ти сигурно имат предвид предишното поколение 2.0 TDI двигател, който не се слага в този модел. За този в А4, B8 не се е чувало да има някакви сериозни проблеми. Иначе на мен тази конкретната кола ми се вижда бая постна отвътре с тоя платнен салон... Цената, според мен, е горе-долу нормална, но мястото, където се продава колата, се конкурира по слава за "качеството" на автомобилите и "коректността" на продавачите с Горубляне, Дупница, Враца и Монтана! Поздрави и успех!
×
×
  • Create New...