Jump to content

Shado

Members
  • Мнения

    1456
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Относно Shado

  • Рожден ден 23.04.1966

Друго

  • Kaра
    B6 1.8TQA BFB

Контакти

  • Website URL
    http://

Персонална информация

  • Пол
    Мъж
  • Локация
    на София

Последни посетители

5346 профилни разглеждания

Shado's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Здравейте колеги, И аз да питам за същия филм с плафоните на номера на В6: имат ли бушон или не? №4 го намирам като бушон на вентилатор или като бушон на лампите на номера. Дава грешка на таблото. Преди поне единия светеше, сега и двата загинаха. Ток на пластините няма. Чуденето е откъде да захващам. Също, някой знае ли цветовете на кабелите на плафоните?
  2. Благодаря ти VBI. Утре ще пробвам.
  3. Господа, от днес лоста на скоростите престана да се връща на централното неутрално положение. Като включа 1-ва и изключа си остава срещу първа и втора. Същото е при 5-6-та. От задна си остава долу. Трябва да го връщам на ръка. Иначе проблем със скоростите и вървежа няма. Давайте акъли моля, кое е за смяна.
  4. Диагностиката нищо не каза. Остава бомба да е. Ще се разфасова май.
  5. Господа, моля за малко акъл по следния елементарен проблем: Когато колата е изгасена, но ключа не е изваден, под волана тропа някакво реле. Като часовник, но 2-3 пъти по-бързо. Като махна ключа спира. Що е то? Що чатка? Що да го правим?
  6. Благодаря ти. Нагряването го пробвах, не много успешно защото тялото отвън е пластмаса. Провах и с течен азот 😁 Засега нещата остават така, ще пазим дисциплина.
  7. Нямаха вид на клекави, а тези от картинката са примерни. По-вероятно е аз да съм ги пресилил дървеняшката. Не се сетих да чукам по тях. Нещо не ми се инвестира повторно в същото. Ще пробвам пиниза на НИКО. Едни майсторчета ми обясниха кратко и ясно защо не мога да отвия гайката: "Щото е твоя колата" Вероятно и сега проблема е същия 😁
  8. Аз счупих едни такива:
  9. Господа, казвайте някакъв ритуал за сваляне на задна чистачка. Тече ми вътре от машинката. След няколко дни и няколко вида спрейове - гайката се отви. Рамото обаче няма мръдане. Купих скоби за вадене на чистачки - счупиха се.
  10. Аз го правих миналата събота. Дори спрея от клипчето беше същия. Разглобих жапката и от там през дупката. И по едно време взе да излиза пяна от средната духалка. Значи би трябвало да може през духалката, ако стигне маркучлето до питата. Доколко обаче ще бъде ефективно, не знам. Жапката поне лесно се сваля.
  11. Shado

    Диоди

    Като начало виж темата дето ти е дал колегата binev. Там има всичко, което можеш да направиш с лоста.
  12. Shado

    Диоди

    За лоста на скоростите аз бях взел ток от газовата. Когато колата беше на газ, лоста светеше синьо, а на бензин - червено.
  13. Много благодаря колега!
×
×
  • Create New...