Jump to content

m0m0

Members
  • Мнения

    26
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    Toyota Avensis 2015

Персонална информация

  • Локация
    София

Последни посетители

1450 профилни разглеждания

m0m0's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Добре де, ами ти едно сток рс6 което е от същата година като м6 колко мислиш че ше даде на 400м??И аз съм фен на Ауди ама тва е малко прекалено
  2. Колеги, имате ли представа как е антифриза на Лукойл? Вчера гледах и нещо много евтин ми се стори(4 лева литъра концентрат )
  3. Хмммм B6 май май нема RS4 !?
  4. Прекрасна тема!! Ще ми помогне не само при евентуалното купуване на нова кола, но и ще знам какво да си гледам по мойта!!! Благодаря ти за времето което си отделил за да напишеш това и да помогнеш на всички нас !
  5. Така няма да ти отговоря както ми се иска,но сигурно разбирам в някои неща доста повече от теб и никога не бих ти казал нещо такова! Изглежда е просто въпрос на възпитание!7-те годинки нещо ае поздрави
  6. Благодаря ви ,приятели!!!!! Оказа се, че е нямало никакъв проблем! Маслото се е в ред точно на линията на максимума,не мерише на бензин и колата върви перфектно! Въпреки това Ви благодаря изключително много за бързата реакция и предложенията ви!! Невероятни сте!!!Разбрах, че има на кого да разчитам при проблеми с любимата количка!! Сега си я измих с кеф и си карам с още по-голям кеф!:D
  7. Кофти а има ли друг начин да видя дали гарнитурата е свършила освен по това че маслото белее? (извинявам се отново за глупавичките въпроси но още се уча,това ми първото по-сериозно нещо за ремонт по колата)
  8. Ми аз на студена кола го направих това и видях че маслото е прозрачно,както и да е в момента изпитвам съмнения в това което съм видял може да ми се е спало прекалено много А иначе какво би могло да означава прозрачното масло? Мерси за помоща!
  9. Вчера оставих колата да работи на празен ход за около 20 минути (за да изпрахосмукам пода и стелките) както и да е за момент отидох отзад и видях че от вътрешната страна на ауспуха има капчици от нещо тъй като съм абсолютно бос що се отнася до двигатели нямам идея дали е масло ,дали е неизгорял бензин Та така днес реших да проверя маслото и след като извадих пръчката и я избърсах, я мушнах отново и на второто вадене не можеше изобщо да се види нивото на маслото имам в предвид ,че си личеше че има масло но беше напълно прозрачно и нивото не се виждаше Маслото е сменяно преди няма 1000 км ,а и лампичката за налягането на маслото не свети освен това от време на време докато колата се движи се осеща миризма на изгорял бензин или нещо такова,не знам дали това е свързано с проблема но реших да споделя! Както и да е надявам се да не звуча прекалено тъпо и необразовано,но просто нищо не разбирам help please!!!!
  10. В люлин по новия булевард(така и не му запомних името :? ) има ОРЕТ.Зареждал съм там няколко пъти и честно казано не ми се стори да е лошо бензинчето.А иначе почти винаги сипвам от Лукойл и досега проблеми не съм имал.
  11. мне газ се продава в Германия,Холандия и Италия ,а предполагам и в други държави в ЕС. И в Холандия доколкото си спомням цената беше даже по-ниска от тази тук.
  12. 100% ще стане задължителен рано или късно,но на първо време предполагам че просто ще се вдигнат данъците за коли с голямо количество вредни изгорели газове(т.е. без катализатор)
  13. m0m0

    15 май-Божурище!

    сори за оф топик-а! Трябва ли винетка за пътя до Божурище? :oops: :oops:
  14. Здравейте фенове на любимата марка!!От скоро имам Ауди 80 1,8 S и съм просто възхитен направо започнах да обичам тази кола!! Както и да е днес се появи малък проблем а именно като пусна волана дърпа леко на дясно Аз съм абсолютен лаик на тема окачване и т.н. :oops: От какво може да е този проблем? Да ходя ли на стенд или може да е от налягането на гумите? Благодаря предварително за помоща!!
×
×
  • Create New...