Jump to content

audia6tdi

Members
  • Мнения

    66
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Персонална информация

  • Пол
    Male
  • Локация
    Sofia

audia6tdi's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Някой пробвал ли е да пише тези кори като щета, ако е с КАСКО?
  2. Да ви се оплача и на мен от преспите преди месец ми се спука кората и си падна на части. Изглеждаше ми оригиналната и беше от някакви смоли армирани с стъклени влакна. Изолацията да ви кажа не ми се виждаше много надеждна - 1-2 см от някакъв сив дунапрен или нещо от сорта. Казвам го защото и преди когато имах кора и сега не ми се струва да има сериозна разлика в шума от двигателя, който е дизелов... За съжаление при този модел кората се закача за още 2-3 по-малки кори, които са пред предните гуми и това значи, че и те трябва да се сменят.
  3. audia6tdi

    ESP на А4

    Според мен не е проблем да се сложи, но излиза доста неизгодно от финансова гледна точка. Моята също няма и преди време и аз се бях запалил да си сложа но в сервиза на Юнитрейд ме разубедиха. Жилото има ли нещо общо и с темпомата?
  4. audia6tdi

    А6-С4

    Не разбрах само в кои случаи е необходим монтаж на релета на късите. Значи ли, че когато си палят нормално няма нужда от релетата, а само в случаите когато товарят ел.инсталацията на автомобила? Какво стана с измерванията, колега?
  5. audia6tdi

    задна чистачка

    При Авант-а релето не е ли в механизма на самата чистачка?
  6. audia6tdi

    Табло на А4- 2000г.

    Доколкото знам прозорчето над дисплея с температурата няма функции, а е остатък от варианта с борд-компютър, където двете прозорчета са обединени в един по-голям.
  7. audia6tdi

    задна чистачка

    Аз имам подобен проблем - при мен спира между двата хода отиване-връщане за около 1-2 секунди. Като поработи малко и се оправя, т.е. връща моментално без забавяне. Но при мен не спира по пътя до крайните си положения. Някой има ли идея къде се намира тази спирала за да си я почистим?
  8. audia6tdi

    диагностика

    И аз правих диагностика в Юнитрейд за 20 лв. Мисля, че цената им е добра, но може би не включва проверка на всички системи...
  9. Да, така са фабрично. А на въпроса дали ще греят кабелите - НЕ, дори няма да ти претоварят електрическата схема. Защо е само един фабрично? - Защото мощността им е като на стоповете, т.е. 50W и има опасност да се бъркат със стоп (особено ако липсва трети стоп). Ползвай ги по предназначение и помни, че ако има нещо което фабрично е направено, то най-вероятно си има причина за това...
  10. audia6tdi

    Казанче за вода

    Наскоро имах подобен проблем. При мен от друсането по дупките блока на помпичката не се уплътняваше добре и цялото резервоарче изтичаше... Естествено ходих на сервиз, където за 25 лв. "наместиха" блокчето и... след 2 дни пак протече... Така, че аз взех нещата в свои ръце и като гледах какво демонтира "майстора" за да го оправи, започнах в същия ред. Сложих му силикон и от тогава няколко месеца нямам проблеми. Важното е да знаеш, че трябва да свалиш предната "шофьорска гума", кората около нея и 2-3 винта които държат резервоара за купето. Ако не ти е за първи път да "пипаш" нещо по колата ще се справиш лесно. Не е сложно, но трябва внимателно да огледаш какво ще правиш и как ще го направиш за да не счупиш нещо, което после ще ти излезе солено. Предполагам, че ще можеш да го залепиш с влагоустойчив силикон или някаква смола, но ако офертата за нов ти е по вкуса, не се колебай, защото няма нищо по-хубаво от чисто-новото. Успех!
  11. audia6tdi

    КРАДЦИ

    Абе те вече код-ключевете и инфрачервените ключове не ги спират, пък камо ли тключване/заключване на по-старите модели...
  12. Натискаш "+" на температурата едновременно с бутона за вътрешна циркулация!
  13. audia6tdi

    КРАДЦИ

    Братлета - няма оттърване! Добре де, пълното каско не покрива ли и тези щети (май без касетофона)?
  14. Винаги на КЪСИ светлини - градско, извънградско - няма значение. А по въпроса за това, че трудно се виждала разликата - има я, особено на по-новите коли с 3-ти стоп. С останалите старички возила бъдете нащрек и спазвайте дистанция.
  15. Въздушен филтър за купето (климатроника) - 35 лв. оригинално (Made in Slovenia)
×
×
  • Create New...