Jump to content

fx rookie

Members
  • Мнения

    916
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    Audi A4 (B5) 1.8 ADR

Последни посетители

3163 профилни разглеждания

fx rookie's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

1

Community Answers

  1. По думите им имат нов автомобил и този е вече излишен. Благодаря за мненията, ще помисля още малко.
  2. За вървенето и разхода е ясно, по-скоро ме притесняват ремонтите, които ще излизат. Чух се по телефона, това явно е бил най-здравия 4Ф в България 🤣🤣 За 9г. освен масла и филтри, само спирачни дискове с накладки били сменени и нямало нищо за правене освен биалетки. Та дори и да е здрава, тепърва има много неща да излизат по нея - вериги, съединител, рейка, амортисьори, тампони на двигател... ми идват на първо четене на ума.
  3. Колеги, я да видим ще ме вкарате ли в размисли. По темите има много мнения, но годините минават и човек започва да вижда нещата под друг ъгъл. Как ви се вижда тая оферта и какво да очаквам с тоя кораб. https://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?act=4&adv=11697010751396991&slink=u8i91y Минавам под 10 хил. км на година и с газта няма да ми идва, чак толкова нанагорно разхода за гориво. Ясно е че, не е самолет, но ще се мести доволно за мен. По-скоро чуденето ми е, че е вече доста стара платформа и естествено цените на всеки ремонт на дърт 'премиум' не са никак малки. Като цяло съм се засилил към бензинов фейсов Акорд 8 (+ газ) или бензинова Октавия 3. Цените и на 2-та модела са височки, но уж по-нови коли, друг клас, с по-евтина поддръжка... Все пак малко ме блазни идеята да се метна на 4ф-ката и с разликата в цената да преглътна ремонтите. Сега е моментът да ме откажете/навиете Благодаря за всички мнения.
  4. ще използвам темата да попитам дали в райони с лош обхват, рутер би осигурил по-добра интернет връзка от телефона?
  5. @NIKO останал съм с впечатление, че доста хора му се доверяват - https://www.facebook.com/groups/1026251170816815/user/100001047868492/
  6. Писах вече, че моите подобни симптоми започнаха непосредствено след слагането на газта, затова при мен изключвам проблема инжектори. Ходих при газаджиите и я направиха да пали на газ когато е топла, това подобри малко нещата, но все така и аз въртя малко повече от нормалното след кратък престой. Студена или при палене до няколко минути след гасене няма никакъв проблем. Тъй като и топла си пали от 1-я път, въпреки по-дългото въртене, съм се отказал да търся проблем.
  7. Изглежда е с газ. Моята също започна с подобни симптоми, именно палене с повече въртене като е топла, откакто и сложих газовото.
  8. би трябвало да са еднакви, не знам защо са пуснати като различни модели.
  9. Ползва се примерно Calibre, то преформатира във формата, който е нужен за Киндъл-а и си качваш с него книгите от компютъра. Не случайно няма да чуеш лоша дума за Kindle paperwhite. Подсветката ми е винаги пусната на средна степен, чета и на тъмно и на светло с нея, не мога да си представя, че на някой ще му е по-удобно да чете на лампа. Тия GB памет са последното, върху което трябва да се фокусираш.
  10. е то и предните ти кабели уж бяха нови ама имаше проблем с тях .... не е от дросел неравномерната работа в първата минута 99% съм убеден.
  11. едва ли... лули, свещи ..... кабелите каза че си ги сменял... при мен подобни симптоми изчезнаха след смяната на тези компоненти. Следвайки пътя на логиката и бобината би трябвало да е сред заподозрените.
  12. update: след оплакване в сайта и няколко проведени телефонни разговора, от вчера вече съм на договорените скорости. преди: сега:
  13. няма промяна, международния ми като тествах днес беше 12, в Бг 50 .... Нямам време да се разправям с тях в момента, след празниците ще е.
  14. Ами техника, който дойде втория път, мисля че така се изрази. Това явно е суич с доста по-малък капацитет от гигабитовия и когато си с още 7 души закачени на него, няма как технически да мине такъв обем информация. Човека дойде само да ми го обяснял лично, а не по телефона. Звънна на колегите да "задействат" процедура по прехвърлянето ми на гигабитов и ме увери, че си има дежурни и това ще стане по служебен път като няма да изисква мое присъствие или намеса по някакъв начин, но засега промяна няма. Ако в следващите 2 дни не си оправят нещата ще искам прекратяване на договора поради неизпълнение.
×
×
  • Create New...