Jump to content

cavemaan

Members
  • Мнения

    39
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    S4 Avant (8E,B6)

Последни посетители

2139 профилни разглеждания

cavemaan's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Здравейте. Може ли да напишете ЕТ и големината на централния отвор. Благодаря
  2. Какво представлява този манифест? На влизане в Сърбия ли се попълва или на излизане от страната?
  3. Мюнхен - София e маршрутът. Изглежда, че Сърбия е по удачно заради аутобана. Благодаря за насоките.
  4. Здравейте. Нека повдигнем темата със следния въпрос: Има ли значение/разлика през кои страни се минава от Германия към България? Австрия, Унгария, Сърбия или Австрия, Унгария, Румъния е по-удачен поради факта че те са част от EU.
  5. Здравейте. При мен беше счупен ограденият водач като се случи на около 170 000км. Единствената разлика в поведението беше, че се появи едно леко цъкане когато колата е загряла. При условие че карате колите си всеки ден, не мисля че е възможно да не го забележите.
  6. В idle виждам около 5-6 g/s. Load min 270 g/s би трябвало да е в оборотите, в които се очаква да има 340к.с. Тестът ми не е до прекъсвач и не се вижда колко ще е максималното g/s, но имам и една "дължина" без педалът да е на 100%.Там стойностите са с около 25-28% надолу. Според мен работи нормално. Все пак има едни 13-14 години експлоатация които със сигурност ни отделечават от каталожните данни. Ще съм благодарен ако пишеш има ли промяна след подмяната му.
  7. Не мисля, че има разлика м/у данните ни. Синята си ти.
  8. Благодаря ти. Ще проверя какво е състоянието при мен.
  9. Здравей, Любопитно ми е при мен какви ще са стойносттите. На кои канали се прави това измерване и има ли значение на скорост се провежда събирането на данните?
  10. Здравей. Останах доволен от https://www.facebook.com/avtorestavracia/.
  11. @Марто7007 Благодаря. Опитах х2 х3 пъти и сега изглежда нормално.
  12. Здравейте. След изключване на акумулатора имам проблем с автоматичното вдигане на стъклата. След като се прибрерат напълно се отварят около 5-10см. Съществува ли настройка през копчетата им за управление която трябва да се извърши за да се възстанови нормалното им функциониране?
×
×
  • Create New...