Jump to content

X_4e

Members
  • Мнения

    96
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

1 Последовател

Относно X_4e

  • Рожден ден 21.04.1985

Друго

  • Kaра
    А3 РА 2.0tdi

Контакти

  • Website URL
    http://
  • ICQ
    0

Персонална информация

  • Пол
    Мъж
  • Локация
    София

Последни посетители

2503 профилни разглеждания

X_4e's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Здравейте, търся копчето за ESP и двете капачета от страни за А3 8P преди фейса, задължително от двоен дин
  2. X_4e

    Ауди а3 2.0тди

    При мен се чуваше румолене и като натисна педала на съединителя спираше. Оказа се лагер на първичния вал на скоростната кутия. На работещ двигател, без да натискаш съединителя, тръгни да включваш на първа скорост и чуй дали ще се промени звука.
  3. X_4e

    Претрисане 2.0tdi BMM

    Ами не я усещам, само като светне на дисплея иконата за задръстен дпф, ходя някъде където мога да покарам спокойно 3-4 км на темпомат на високи обороти и ниска скорост. Иначе каква е връзката между тресенето при спиране със спирачка и предстоящата регенерация при мен не мога да кажа, но винаги е така. Също съм сменял демфер и съединител комплект на люк (нов) по други причини, но това претрисане при мен го правеше и преди това.
  4. X_4e

    Претрисане 2.0tdi BMM

    При мен периодично се появявва претрисане, като най-осезаемо е когато колата спира в пълен покой, на светофар примерно. Аз съм още с дпф и съм забелязал, че претриса само когато му наближава регенерацията. След като я направи, тресенето изчезва и така до следващия път. Не съм ходил по майстори.
  5. Въпрос към @Enkoff сложихте ли кантари и модула им за управление или само фаровете ?
  6. Така е, казвам само някой да не го подхлъзнат, че с лостчето може да се обърне светлината като за ляв волан.
  7. Гледах ксенонови фарове от кола с десен волан за евентуална покупка, на самия прожектор има лостче за регулиране на светлинния поток, но с него светлината може да стане само равна, без чупка.
  8. Здравей, понеже райно така и не ми отговори нито на лично нито в темата си, можеш ли да ми предложиш цена за двата къси маркуча от горивния филтър към двигателя на А3 2.0 тди с код на мотора БММ VIN:WAUZZZ8P16A166434. Това е поста в неговата тема -
  9. Здравей, първата не е произведена 2007 г. защото радиото ѝ е 1дин. Също задната чистачка най-вероятно няма да работи, трябва да се смени или рециклира моторчето, ако ти кажат че бушона му е изгорял значи е тръгнало. Втората няма релси на тавана но има затъмняващо се огледало за задно виждане и функция “Coming home” и “Leaving home”. И двете нямат темпомат, което е полезна екстричка и може да се добави в последствие. Втората е с 16 клапановия двигател, който в ранните си години се слави с пукаща се глава но на тази, не би трябвало да е от засегнатите.Имат проблем с топлия стар. Успех с избора.
  10. Здравей, може ли цена за двата къси маркуча от горивния филтър към двигателя, отбелязани със стрелки на снинмката, както и за 4 бр. скоби за захващането им? VIN:WAUZZZ8P16A166434 Интересува ме и цена 8p0 863 301 a 4pk. Благодаря предварително
  11. X_4e

    Ретрофит RNS-E

    Незнам, не познавам такъв, питай някъде където се занимават с монтаж на мултимедии за коли.
  12. X_4e

    Ретрофит RNS-E

    по т. 1-хубаво си се ориентирал към рнс, ето ти малко инфо https://www.audiworld.com/tech/elec151.shtml , тук е показано какво ти трбва с парт. номер за преминаване от 1 дин на 2 дин
  13. X_4e

    Монтиране на Audi Chorus

    Здравейте колеги, планирам конверския към 2 дин на моята кола с първа регистрация 2006 г. Ще се монтира китайска мултимедия, която пише че е plug&play за коли с фабричен 2 дин. Колата е с малката навигация, която се визуализира на фис-а и говори през концерта - bns 4.х се води и както знаете е непотребна за България. Конкретно питам за електрическта част: и най вече - нещо друго трябва ли да правя по отношение на малката навигация ?
  14. Фаровете в какво състояние са? Цена с оборудването им?
×
×
  • Create New...