Jump to content

venko

Members
  • Мнения

    1506
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Относно venko

  • Рожден ден 26.05.1975

Друго

  • Kaра
    4 х 4

Контакти

  • Website URL
    http://www.cars.bg

Персонална информация

  • Пол
    Male
  • Локация
    Добрич

Последни посетители

3300 профилни разглеждания

venko's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. venko

    Kenwood DDX-4023BT vs.Pioneer AVH-X2600BT

    два модела са ,а не 20 !? Като мултимедия кое е по-добро тогава?
  2. Кой модел бихте избрали от горепосочените? http://www.avitel-bg.com/kenwood-ddx-4023bt или това http://www.avitel-bg.com/pioneer-avh-x2600bt
  3. venko

    ICQ - Е 51

    Нужно ми е повече инфо като на лаик През телефона ли да вляза или първо от компютъра?
  4. Как и откъде да си инсталирам ICQ на телефона ,модела е Нокиа Е 51!
  5. Без значение е къде ще е сделката ! Ако искате може и в Шабла да отидете на нотариус! Иначе сега е сезона на бартерите ,КЕШ няма ............ Да ти прави пълномощно или директно прехвърляне и сте Ок
  6. Гледам сега няма говеда и катастрофите са спрели . . ,несериозно звучи . . .Вярно ,че има предпоставка повече ,но задкормилното устройство е по-важно в случая без значение от коя страна е . . .. По-добре е да апелирате за по-високи поименни застраховки в зависимост от опита на водача(като в Германия) ,по-голям контрол върху издаването на водителски права и т.н.
  7. Нямало да стане тема яко мазало стана Технотест и да се минава все е тази с някой лев напред и си ти човека . . . Регистрацията да се забрани !!!! Кой регистрира вече ?! Всеки си кара! Ок ,но колата е с английски талон ,в който пише Иван Иванов ,а не Джон от Лондон ,плащаме си винетката ,данъка ,ГО и сте чао . . . Преглед вече се минава ,спокойно! Да се забрани движението !!! Да ,ама не по тази логика ако решим да отидем в Англия или Кипър трябва да си оставяме колите на границата и после с такси! Колко англичани живеят в Бг !? Кола с десен волан няма да си купя никога ,но джип за лов с удоволствие бих си взел. . . . . , за 7-8К патрол 2000год. при цена 17-20К с нормална дирекция дреме ми в гората дали съм отляво или отдясно така или иначе там движение няма . . .
  8. дирекция се сменя така ,че всеки да се смята . . . .
  9. Колко от вас са карали дясна дирекция повече от 10км ? Колко от автомобилите с дясна дирекция ,който сте карали са били автоматик? Дискомфорт има първите км. ,а с автоматични скорости почти не съществува . . . Джип автоматик ,си е перфектно съотношение има достатъчно обзор при изпреварване ,освен ако не си зад ТИР разбира се . . .
  10. С волана се свиква ,но цялата операция има смисъл единствено за скъп джип иначе не си заслужава според мен . . .
  11. venko

    Ауто Плюс

    25% ?!!?!? Прекалено добра отстъпка ,стига да е реална?! Не виждам причина да не получи и друг подобна отстъпка при положение ,че се обадиш!?
  12. все още се регистрират . . .
  13. хайде момци ,че утре е Коледа нямам подарък още . . .
×
×
  • Create New...