Jump to content

s_gangalov

Members
  • Мнения

    18
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    audi a4

Последни посетители

1902 профилни разглеждания

s_gangalov's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Здравейте. Налично ли е лявото огледало?
  2. Благодаря на колегата за перфектния стоп !!!
  3. Да напиша и аз два реда. Поръчката която направих , пристигна на следващия ден. Всичко е както трябва , даже има и подаръци , за което Благодаря на колегата. За цени няма да коментирам. Току що смених маслото и филтрите и двигателя започна да мърка. Благодаря още веднъж и препоръчвам с две ръце!
  4. Здравей колега и Честито за колата! Ако си случил на поддържана кола мисля , че няма да имаш проблеми. Моята я вземах 2008г. от човек - обслужена , карана 1 година в България. Вземах я на доверие (от обява в интернет) без да съм ходил по сервизи за проверка. До сега съм сменил едно каре с маншон , накладки и акумулатор. До сега по окачването не съм сменял нищо , но не тропа от никъде. Два пъти съм сменял масло - карам с 5/40 - до 10000 км. не пипа (сменям го на 12хил.км.) Миналата седмица и направих обслужване - около 1000лева. , частите с отстъпка , масло и филтри от колегата ACE , свещи от колегата kristof. За разхода на гориво - градско 10-11 , извън града 6-7,5. Ако има значение колата е на 158000 по километраж.
  5. От няколко дена съм с масло CASTROL 5/40 и филтри MANN от колегата. Мотора мърка , а колегата е перфектен. Препоръчвам го на всички!
  6. От няколко дена и аз съм със свещи от колегата - NGK IRIDIUM - BKR6EIX-11 , за което му благодаря!
  7. Хиляди благодарности на този човек - Спас( more). Благодаря ти още веднъж!
  8. Вече има благополучно развитие по въпроса. Благодарение на колегата more - Спас , който ми изпрати дроселова клапа випроса е решен! Благодаря му още веднъж от сърце! А относно работата на старата клапа- сутрин палеше когато си поиска и като загрееше нямаше проблеми. Желая по - малко проблеми на всички!
  9. Здравейте колеги.Отдавна чета форума , но досега не ми се е налагало да пиша за проблеми. Както знаете винаги има първи път. Днеска както си карам и колата си изгасна , волана се втвърди , спирачките изчезнаха , но успях да спра. Опитвах се да я паля , но не ще пущината. Издърпаха ме до сервиз. Оказа се счупен първи зъб на дросел клапата и оттам блокирало моторчето. Засега човека я оправи като е прескочен първия зъб , пали , върви без проблеми. Даде ми номера на дросел клапата : 0 280 750 080 - бош , или 06B 133 062E - AUDI. Та въпроса ми е : откъде може да я намеря тази клапа и опасно ли е да се кара при това положение , въпреки , че засега всичко е наред. Благодаря ви предварително.
  10. Да за изън градско говоря. Градско между 11 и 12/100км.
  11. И ти повярва на този разход. Между другото досега не съм писал във форума , но всеки ден влизам и чета какво пише. Преди две години си купих Италианска А4 - фейслифт 2000г. APT, от човек , На доверие и за 20000 км. не съм сменял нищо освен един акумулатор. Колата е перфектна и ми е давала разход 6.0 л./100км. с бензин А-98 . Така че мога да кажа ,че една кола поддържа ли се няма никакви проблеми.
×
×
  • Create New...