Jump to content

Nasti

Админ
  • Мнения

    4803
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    бентли...

Персонална информация

  • Пол
    Male
  • Локация
    Viareggio / София

Последни посетители

11841 профилни разглеждания

Nasti's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Според мен търсиш решения, идеи и всичко друго, но не дискусия. Та на въпроса: 1. Преместване на буксите от оригиналния кабел на новия и замерване къде има напрежение, като се изолират излишните. 2. Стреляне на стария кабел с уред, къде прекъсва. Рязане на мястото, съединяване и на ново на колата... 3. Друг, нов, кабел от друга кола, от обявите за коли на части в мобиле и "продължаваме напред"...
  2. И при мен така, един чака от 3 дни да му пратя снимки на старт бутона, ауспуха и шасито, че бил от Казанлък и искал по тия снимки да прецени дали да се разхожда... Пък после да сме ходели до един сервиз и до един тенекеджия и евентуално ако всичко е ок, каква отстъпка съм щял да направя... Питах, ако всичко е ок защо да правя отстъпка... Според него едни 10% било нормално. Даже сутринта пак ми звъня
  3. Не! Защото сеньор Алдо има лошия навик да рови и да се обажда на стария собственик. Ти нали се сещаш, че Пеша и Монтекатини са колкото Обеля 2 и всички се познават директно или индиректно. Тая кола е там паркирана и налъскана за да може да я отнесе случайно преминаващ търговец и да си я плати попската. На сеньор Алдо ще му кажат, че баш тая е продадена или не е точно за него. Аз с Пипитата не работя от много време, много ме дразнят братята.
  4. Купуваш и имаш подобна опция защото законите на страната го позволяват. За това ти казвам, експортираш колата в БГ и я връщаш щото не те кефи "таратанци"... Не знам кво се е говорело, казвам ти как и какво става, специално при ключовете. Не се правя на нищо, казвам само, че в България има и места където нещата не са "пълна лудница". Не се припознавам, а чета внимателно.
  5. 1. Не е точно такава схемата. 2. Порше, ако купува, проверява шаси, инспекции ремонти и т.н. 3. Ключовете на Ауди след 08г. пишат км. и не могат да бъдат манипулирани назад. Колата записва и броя ключове кодирани и забранявани за нея. 4. Ако не знаеш как да си гониш правата си за коли от Джъмбо. 5. Форумен батка викай на нЕкой друг... Искам да ми покажеш някой купил си кола от там, пристигнала в България и после да им я е върнал, щото не е хепи. Ма да ми го покажеш, а не историята на един познат колегата, дето напусна миналия месец... Предлагали са ри я щото си търговец и е за експорт.
  6. Може! Всички могат да избират вместо него, но той дали ще се съгласи е друг въпрос...
  7. Критериите един колега ги е шернал малко по-горе. А дали можеш да оставиш твоята не знам. Ако отговаря колата и теб те устройват условията не мисля, че ще е проблем.
  8. Ма кво значение има кой ги внася? Ти кола ли отиваш да гледаш/купуваш или те интересува вносителя? Не всички коли се предлагат като техни, ВСИЧКИ се предлагат като коли отговарящи на критериите на ВАГ за дасвелт. Всички псевдо фанатици на тема "безкомпромисна" поддръжка, ако ви разровя колите съм сигурен, че ще намеря десетки части и консумативи от алтернативни марки, но по форумите сте ербап как еди кое си не е как трябва ( не, че сте виждали на живо как трябва да е). На 10 човека продадохме 8ци за по 100+ хил. лв. внесени от Италия с история и т.н, точно ти се появи да кажеш как "трябва" да е... Бати ташака!
  9. Колега, какъв е проблема, че колата в дазвелт е от мене?? Колата е от Ауди в Италия, с пълна история в Ауди Италия. Минала е преглед в Порше Запад и е остановено, че историята е реална, колата е в отлично състояние и отговаря на критериите да се продава по дазвелт. Друго? При пазар на 400-500 нови коли на година в България, няма как да задоволят интереса без коли внос, елементарно е!
  10. Тоя спортист карал ли е или я е боксирал, тая адаптивна кутия??? Вероятно го прави от старо масло, но може да има и износени ламели на 1-а и 2-а скорост.
  11. Колата си е немска 100%. Изглежда добре въпреки, че снимките са правени със СКИНА апарат, от човек който никога не трябва да се занимава с фотография. Ако аз си търсех такава кола, със сигурност бих отишъл да я видя.
  12. Не ограничавай избора си за кола според критерия от къде я взимаш. Хубави коли излизат на всякъде. Може истинска кола да се появи на Горубляне, в Дупница, в София (говоря за автокъщи), може да се появи обява от частно лице, може и в представителството Daswelt... или квото там е. Гледай обявите, направи една разходка. Огледай. Погледни цените в аутоскаут и мобиле.де. Свери си часовника. Ако колата която търсиш, на желаните от теб километри в Европа струва Х евро, а тук е с 2-3 хил. от долу е много вероятно да има нещо съмнително.
  13. Фейсово Б8 куатро пък и с най-ного екстри за 25 хии леа ще е кютук най-страшен... Или събирай още или снижи критериите...
  14. Много е свежа колата. За мен има много голяма вероятност да е на тези км.
×
×
  • Create New...