Jump to content

tod_vn

Members
  • Мнения

    58
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    A4

Персонална информация

  • Пол
    Male

Последни посетители

Функцията за показване на последните профилни посетители в момента е изключена и не е показна пред останалите потребители.

tod_vn's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. tod_vn

    Висок разход !!!

    А по колонка колко е?
  2. Може и така да е. Исках да кажа, че не винаги всично опира до пари. Понякога просто искаш да си оставиш колата, да ти я направят, да си платиш и да си караш спокойно.
  3. Въпросът е, че не всеки е длъжен да знае кой е Мишо, кога е в България, кога е зает и т. н. И като на обикновения собственик му се скапе мултито отива в един нормален сервиз,където ремонтират автоматици. После отива в друг сервиз, в трети, в пети.. И колата все не му е в ред, а той вече е няколко хиляди лева назад. А съединител на ръчка сменят във всеки сервиз и шансът нещо да се омаже е минимален.
  4. Аз пък като минах от бензин на изправен 4 цил дизел на около 100к км. имах чуеството, че нещо му е счупено. Яко тракане и вибрации, особено при потегляне. Но се свиква.
  5. Ако се купува кола със сложена газова уредба, хубаво трябва да се провери кога е слагана има ли документи и т.н. Да не се окаже, че бутилката е 10+ годишна и не можеш да минеш ГТП. Не че не може да се смени, ама си е рзход и разправия.
  6. Нищо му няма на Аудито, като изключим това, че е на20 години вече и на незнайни километри. Някой само да каже дали проблематчните скорости са оправени при фейса.
  7. Аз бих я дал направо на някоя фирма за почистване. Резултатът е супер и не се занимаваш. Едва ли ще струва повече от 20-30 лв.
  8. Е да, и на това ще му намерят цаката
  9. Малко встрани от темата, но това важи ли за Фолксваген също?
  10. tod_vn

    Увиснал таван

    Добре изглежда. И цената е добра.
  11. Аз нямам нужда от псти, но това е добър съвет към колегата, който търси [emoji3]
  12. Добре де, кажете ги тези места с ниските цени. Щото ако човек не разбира много и се доверява на майсторите, понякога цифрите са брутални, дори и за стари бараки.
  13. Някой хира просто харесват хечбек визията, въпрос на вкус. Отделно, че интериора на 8p за мен лично е доста по приятен от B7.
  14. Аз имам каско, но не завеждам дребни щети, защото не ми се занимава с бояджии. Така, че каското ми е само и единствено разход, но го приемам по-скоро като "такса спокойствие" [emoji3][emoji3]
  15. Само като идея - ако не държиш да е А3 може да разгледаш А4ките. Има 1.8Т и други 1.9 дизели. Цените са сходни с А3ките.
×
×
  • Create New...