Jump to content

Svetosalav

Members
  • Мнения

    402
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    Battlecruiser

Контакти

  • Website URL
    http://www.parfiumite.hit.bg
  • ICQ
    0

Персонална информация

  • Пол
    Male
  • Локация
    Дупница
  • Интереси
    a4

Последни посетители

3162 профилни разглеждания

Svetosalav's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Аз мога ти споделя статистика за моята. Като изключим покупката и слагането на газ. Всички разходи от-до (Разходи за данъци,застраховки,обслужване(с ремъци),ремонти горивото газ+бензин ... )за. 60К км и 2.5 години. Излиза средно по 800лв./месец. Горивото е 350лв средно на месец 450лв средно за поддръжка данъци застраховки итн.
  2. http://wiki.ross-tech.com/wiki/index.php/Audi_A4_(8E)_Heating/Air_Conditioning видя ли как ти е кпдонга в това меню.
  3. http://www.ross-tech.com/vag-com/cars/levelcontrol.html На кли: Тогава я пробвай това.
  4. Ако изтриеш грешката и датчика работи. Трябва да е ок.
  5. Svetosalav

    Проблем с дискове

    При мене същото. Почна да тресе след новите гуми - 5 баланса накрая лазарен и се закрепиха нещата. След 5 месеца почна отново избирателно да тресе 1гума почна да спада до 2 атм повече не спада. Др на 2.6 седят като я напомпам спадналата даже повече тресеше. Отидох да видят гумата хоп пукната джанта и крива. Оправяне и колата заспа за 2 месеца и пак почна леко и сложих зимните 17 ки оригинални др. Са афтърмаркет 19-ки. С зимните е супер няма да тресе и такива тъпоти. Та мисля може да е от някоя крива джанта. Като са китайчета 2 дупки по бързо и до там. Та ще търся сега и оригинални 19 ки. В София иди при Ванката в Казичене да ги провери.
  6. Само ми е чудно,че е с номер СВ които ги пуснаха края на 2014 а е вкарана 2012. В София ли се е преместил или
  7. Ще ме упътите ли къде са ви решили проблема с парното...

  8. Ако като я вкарваш напред и ги закачиш ако се прибират "ръчно" тогава ще се приберат автоматично после само си ги буташ обратно.
  9. 4.2 FSI Май са с вериги или се бъркам ?
  10. Svetosalav

    Airbag Igniter

    За сега проблема се оправи. Преместих седалката най напред, и я вдигнах възможно най нагоре също и облегалката(седалките са от регулиращите се ) дръпнах рязко колана да заключи един път. Грешката я изтрих и изчезна не пръкна отново, дано не се появява скоро.
  11. Svetosalav

    Airbag Igniter

    То и аз го четох тва. Ще видя Но иначе ВД40 ми оправи багажника като спря да се заключва.
  12. Svetosalav

    Airbag Igniter

    А някой ако може да обясни как се маха седалката или повдига.
  13. Svetosalav

    Airbag Igniter

    Колата е А8Л 4.2 бенз. 2003г. Вчера както си пътувах.И приятелката се обърна да вземе нещо от задната седалка. И се изпъна назад (задните седалки са малко далече колата е L) някак си след като го взе (В същия момент) съвпадение или не светна airbag-a. Грешката е следната 01219 - Rear Side Airbag Igniter; Driver Side (N201) 001 - Upper Limit Exceeded - MIL ON Какво ще рече това. Щом я изтрия пак се появява. Някакви идеи?
  14. Тези изглеждат доста изтормозени. Може би само първата може да има живот в нея Тази Може също да се погледне. http://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?topmenu=1&act=4&adv=11458320469026149&slink=dop9gx За километрите има един вариант също който може да помогне. Звънкаш в порше и казваш, че искаш да вземеш дадено Ауди. И ако може да ти кажат по ВИН кога е било последното обслужване ДАТА(др няма да кажат) и на какви Км. е било тогава. Може да кажеш че колата не е в България и дали има смисъл да ходиш да я гледаш. Аз съм проверявал за 3-4 пъти така не са ми отказвали да кажат кога и на колко км е било последното обслужване.
  15. И аз ще си слагам камера. Ще я вържа към АВ Входа на ТВ тунера. Имам едно въпросче към кое връзвате захранването на камерата ?
×
×
  • Create New...