Jump to content

VIPAUDI

Members
  • Мнения

    13
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Относно VIPAUDI

  • Рожден ден 15.09.1963

Контакти

  • Website URL
    http://
  • ICQ
    0

Персонална информация

  • Локация
    Пловдив

VIPAUDI's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Мисля,че не е от предпазителите колега. При мен се получи от ключа, остана в положение,между позиция за запалване и позиция за работа на двигатля.При това положение изчезват всички тоци към фарове и мигачи.Предполагам че тази сутрин не си имал този проблем(дано да е така)!
  2. VIPAUDI

    минали сме 2000

    Здравейте колеги,на вниманието на модераторите,можете да изтриете никовете vich;vichkopa те са мои и не ги ползвам! Извинявам се за неудобството,което съм създал с тези мои действия!!! А ето и историята: Извиквам опцията за регистрция във форума и ми излиза обяснението че,трябва да съм над 13 год. за да мога да се регистрирам. Кликам аз и си пускам данните,чакам меил в пощата и о чудо,в него пише че,трябва да питам мама дали мога да се ргисрирам.Викам си грешка, ще опитам отново с друг ник но,се оказа че, не мога да ползвам същата поща. Направих си нова поща и се регистрирах с тозисегашния ник VIPAUDI. Това е,извинете но съм при вас!!!
  3. Firestone За лятото 205/65/15 За зимата 195/65/15
  4. И аз продължавам по стария начин,просто не мога да се откажа!!! Освен това работя извън града и ми е по удобно с колата отколкото с друг трнспорт. Малко статистика -август 1240 км пробег -септември до днес 355 км
  5. Здравейте,колеги! По въпроса за този индикатор,причината се оказа в замърсяване на датчика от управлението на помпата. Ремонта струваше 25 лева в BOSCH. Отначало обаче имаше съмнения за повреда в самото управление и цената на ремонта трябваше да е 1050 лева!?!?! пак там!
  6. Благодаря vilibal!!! След ремонта ще пиша инфо за цени и др.
  7. Здравейте колеги! Проблема ми е че започна да мига оранжевия идикатор, на който има изобразена спирала и клапанче! Има ли някой който да е наясно какво иска да ми каже колата??! Благодаря Ви за отзивчивостта!!!
  8. Благодаря колеги! До няколко дн и аз ще го изкормя!!!
  9. здравеите колеги,изпуши ми регулатора на налягането на задните спирачки!!! някои може ли да ме посъветва какво е най-добре да направя -до го сменя (ако може цена нов и втора употреба) -да го ремонтирам -да го изолирам благодаря предварително за отзивчивостта!!!
×
×
  • Create New...