Jump to content

djbran

Members
  • Мнения

    188
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    Audi A6 C5 AEB

Контакти

  • Website URL
    http://
  • ICQ
    0

Персонална информация

  • Пол
    Male
  • Локация
    Бургас

Последни посетители

2187 профилни разглеждания

djbran's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Здравейте, наскоро ми излезе грешка с диагностиката свързано с ламбда сондата.На таблото не свети лампа за грешки. Колата е 3.2 ФСИ газ/бензин. Някой може ли да каже в какво се състои проблема. 004503 - Oxygen (Lambda) Sensor Heater Circuit: B2 S1 P1197 - 006 - Electrical Malfunction Freeze Frame: Fault Status: 00000001 Fault Priority: 5 Fault Frequency: 1 Reset counter: 40 Mileage: 391713 km Time Indication: 0 Date: 2005.02.01 Time: 12:29:09 Freeze Frame: RPM: 0 /min Mass Air / Rev.: 0.0 mg/str Temperature: 52.5°C Engine Off Time: 0.0 s Bin. Bits: 00000100
  2. djbran

    Нов акумулатор при А6

    Колеги, дайте bem code за Varta silver 110 Ah 920 A
  3. От начало даде тези грешки, след като ги изтрих никакви грешки не вади. Върти и не пали. Да не би нещо свързано с компютъра на газовото
  4. Мини с поялник всички спойки на платката.
  5. Колеги, Ауди А6 1.8 Т на бензин и газ - тази сутрин не ще да пали. Върти но няма наченки да запали. Пробвах принудително запалване на газ със задържане на бутона но пак не ще. Къде да търся проблем. Явно е електрически
  6. Здравейте. Ауди А6 C5 1.8 Т + газово както си карах почна да прекъсва, независими дали е на бензин или газ. Натискам педала на газта и не форсирва, задържам педала и на моменти тръгва и прекъсва с удар. Сякаш нещо електронно прекъсва/не работи. Ако на някой му се е случвало подобен проблем да реши моля да каже къде да търсим проблема. Грешките които показва са тези: 16487 - Mass Air Flow Sensor (G70) P0103 - 35-00 - Signal too High 00544 - Maximum Boost Pressure Exceeded 35-00 - -
  7. Колеги, има ли развитие относно изключването на дистроник.
  8. Оказа се че след изтриване на грешката се задейства помпата. Интересно защо не пръска към фаровете и не работи задната чистачка.
  9. Колеги, имах същия проблем със загуба на течност до левия калник. След като го оправихме, изведнъж помпата спря да пръска течност. Свалихме помата, подадохме 12в. и си работи. Къде може да е проблема. Гледах предпазителите и не видях някой да е изгорял.
  10. Всъщност има ли някъде обозначение/схема на Български тези предпазителим да знам кое да ползвам.
  11. Здравейте, имам видеорегистратор с букса за запалка и искам да я сложа на 4Ф. Предното ми Ауди имаше куплунк за запалка в джабката и беше лесно. От къде е най-удачно да се пусне захранване 12в.
  12. Здравейте, обмислям да ходя на оглед в София и Варна за този модел - AUDI A6-4f , 3.2 FSI + газово , Quattro, въздушно окачване. Евентуално да я закарам в сервиз за оглед. Знам че има доста писано за тази стара кола, но ме интересува дали в даден сервиз(може да препоръчате за двата града) могат да я диагностицират. Дали въздушните възглавници са добре и не изпускат и най-вече веригите дали са сменяни. Както предполагате всеки продавач твърди че е сменял вериги но не пази фактурите или е не е снимал колата разглобена. Наскоро пробвах една А6 4f , Quattro с 18 джанти, волана според мен се въртеше доста тежко(на място си трябваше леко усилие), това нормално ли е заради широките гуми Благодаря предварително.
  13. По-добре късно да ти отговоря. При такъв проблем е желателно да се минат с поялник всиички спуйки в таблото.
  14. Предпопагам е строго индивидуално но какъв разход дава този авант средно. Понеже чувам едни 12-13 е било нормално за това тежко купе.
  15. Всички които сме го правили е следното, махаш един диод и запояваш новия по същия начин на същото място, без да се пускат нови кабели и прочие. Явно си окъсил някъде и за това се е получило това светене.
×
×
  • Create New...