Jump to content

Един_Луд

Глобални модератори
  • Мнения

    2670
  • Присъединил/а се

Относно Един_Луд

  • Рожден ден 6.04.1975

Друго

  • Kaра
    ML230

Контакти

  • Website URL
    http://
  • ICQ
    110448884

Персонална информация

  • Пол
    Male
  • Локация
    София

Последни посетители

6460 профилни разглеждания

Един_Луд's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. https://www.audi-sport.net/xf/threads/audi-connect-mmi-tethering-from-my-phone.326996/ Тук казват, че не може https://www.audiworld.com/forums/a4-b9-platform-discussion-212/guide-enable-google-earth-traffic-canada-spec-audi-2912779/ А тук казват, че може да се активира с VagCOM
  2. За това говоря: http://www.a1.bg/predplaten-mobilen-internet-50gb Няма договор и срокове - предплащаш и ползваш, докато ги изразходваш. Сори, не съм видял в условията Т.е. не става, както си го представях. Преди години имаха таква безсрочна услуга.
  3. А не можеш ли да си купиш предплатен мобилен интернет и да си го доплащаш като свърши лимита? Напр. Ментел (А1) предлагат 50 ГБ за 50 лв. При 3-5 ГБ/месец си го ползваш 1 година и като свърши зареждаш. При другите оператори предполагам също има такива услуги.
  4. Възможно е темата за продаваните Ауди-та да е изтрита заради правилата на раздела Купува/Продава. А тази тема я преместих на правилното място.
  5. Какво не е ясно в обяснението, което написах? Обясних какво е бан, какво е предупреждение. Ще се постарая да обясня в повече детайли, ако е необходимо. За неспазването на правилата си прав. Понякога си позволяваме волности. Ето тук, например, правилата не са спазени. Не мисля, че е скандално. Има известна доза субективност и сме се направили на разсеяни.
  6. Не знам защо се правиш на луд, при положение, че в предишната версия на форума (в която и ти беше модератор) точно така се показваха предупреженията. Платформата беше такава, че забрана за публикуване за Х дни = Y точки и те се показват в скалата за предупреждения. Сегашната система е същата, но не се показва скалата с точките. Всяко наказание е забрана за писане за Х дни. Модераторите не определят периода, а точките. Някой по-нагоре спомена за разбиране и неразбиране от форуми. Този форум предлага такива функционалности. Забрана за публикуване не е бан, а е предупреждение. Бан е мярката, при която изобщо не можеш да се логнеш и се прилага изключително рядко. За @plamen sf, оплакал се от липса не предупреждение: първата ти забрана за писане е "използване на неподоходящ език" = 1 точка = 7 дни. Следащите две са за "агресивно поведение" = 2 точки = 1 месец. Сигурен съм, че си ги прочел, но може би не си разбрал смисъла. Тотал имаш 3 предупреждения. Сега вече е ясно, надявам се.
  7. И така в шеги и закачки и тази тема отива към заключване
  8. Аз я скрих. Защото се превърна в хранилка. Не знам, ако искаш питай тези, които допринесоха за това да я скрия
  9. Ще попитам дали бихме могли да наемем квалифициран юрист, с чиято помощ да се придържаме по-стриктно към Наказателния кодекс. Може и някой дървен философ да потърсим за по-евтино. Засега, за всеобщо удовлетворение, можем да приемем, че модераторът е тъпо копеле и си позволява твърде много. С това предлагам въпросът да приключи и да продължим със заяжданията на тема ОС. Нали затова е темата.
  10. Подписът му беше "к*р за всички фенове на Епъл". В момента не се вижда. Преди време, не много отдавна, имаше друг бан и беше отново с подобен подпис. Така добре ли е?
  11. Съвсем сериозно е Аз не съм клиент на Епъл и не съм фен със сигурност. Спорът си е спор, но всяко нещо си има граници.
  12. За последен път спираш да тролиш само за месец. Следващия път за постоянно. Отнася се и за другите любители на троленето.
  13. Доколкото знам, това https://www.eset.com/us/business/remote-management/remote-administrator/ е една от възможностите за централизиран анти-вирус. Предлагат това https://www.eset.com/us/business/endpoint-security/mdm-ios/ за iOS устройствата. Предполагам, че и други производители предлагат подобни решения. Един от клиентите ми ползва ESET и затова само за него мога да кажа нещо
×
×
  • Create New...