Jump to content

AJP

Members
  • Мнения

    224
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    квот има, тва карам.

Персонална информация

  • Пол
    Male
  • Локация
    от софия съм бате...

Последни посетители

1847 профилни разглеждания

AJP's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Вчера когато пуснах в чичо гугле вин-а ми излезна като топ резултат. предвид че на снимката от задницата се вижда леко разминаване, а тази се води с удар отзад, си помислих че става дума за същият автомобил. може и да не е, нямам представа и не мога категорично да застана зад това търдение, но пък шансът да е същата е висок и да не е тя, съдбата на обсъжданият автомобил няма да е по различна.
  2. Американката са я дупили яко. Не ми се дават 5 доларес, че няма да я купувам, ама който има интерес да заповяда и да споделя *шеринг ис керинг* https://autoauctions.io/app/1407933/2010-audi-a6-3-0-qua
  3. Това не беше ли колата от шиптарските приятели в Германия?
  4. Освен километрите, се вижда, че е била удряна отпред брутално. Изглежда ми като „Kostenvoranschlag“ – демек сметка преди да се направят всичките процедури при оправянето на колата. Странно е, че в документите е била в германски сервиз а на файла пише за швейцарски франкове. Едва ли са я оправили там за тая сума, защото тя надвишава продажната цена…
  5. Има си автопилот колега, поне така пише в обявата в мобиле. Автоматика винаги ми е харесвал, за млад чичка като мен си е оферта. Прозореца горе може и да се затвори с плат - предполагам.
  6. Колеги, Отдавна не съм писал. Не съм намерил още нищо, все нямам време или явно не ми е приоритет. За тази, някой нещо може ли да каже? Гледам че е форумна и купена в БГ, което си е плюс до някъде – най малко от гледна точка за първите разходи.
  7. Благодаря за вашите мнения, малко пояснение от моя страна: Бюджета е само за покупка и евентуално първоначално обслужване. Всякакви последователни разходи не влизат в тази сметка и са предвидени естествено. Филмите с фирми, ддс-та, счетоводители и прочие вече съм ги играл и не представляват интерес.
  8. Не са заложени Колега, тях не ги броя в първоначалната покупка
  9. Благодаря за градивната критика колега – за съжаление и мойте чорапи миришат, и то доста, но това е друга тема. Да ви питам тогава за предложения от вас, за коли които си струват и съответно надминават „първоначално“ зададеният ми бюджет.
  10. Благодаря за мнението ти Колега, наясно съм че бюджета ми е "меко казано" на ръбът. Ще разгледам пазара и ако не изпадне нещо подходящо, ще се преориентирам
  11. Здравейте Колеги, Търся „надежден“ семеен автомобил от предпоследна генерация. Имам бюджет от 20к БГН и съм се спрял на Ауди А4 Б8 и един от братовчедите, но това не е за тук. Средно на година карам около 30-50‘000км. Живея извън София и карам с колата до метрото от там се придвижвам с перфектния ни градски транспорт и след работа отивам и си взимам колата на входа на София и се прибирам на село или въртя из центъра – предимно след задръстванията – но се случва и да се набия вътре, нормално все пак – европейска столица. Нямам претенции дали да е бензин или дизел, мисля че с тези километри ще е сходен разхода. Много четох вече из форумите за конкретните мотори (TFSI, TSI, FSI и TDI), и ми е ясно какво горе долу да очаквам , но все пак бих се зарадвал за вашите впечатления. Издирва се автомобил който е вече в БГ и по-точно в София, не ми се занимава да го вкарвам – правил съм го, удоволствие е, но за съжаление нямам никакво време. А за другите градове, просто не ми се търсят майстори на които ще трябва да им се доверявам и тн. Засилил съм се в ценовия диапазон до 18к БГН, за да има малко резерва за бърза интервенция при успешна покупка. Като екстри нямам огромни очаквания, задължителен автопилот, всичко друго е плюс като един от топовете такива е подгряване на предните седалки – няма нищо по-хубаво след един разтоварващ ден на пистата да седнеш на топло – и парктроник. Следните коли съм изровил от монополиста мобиле.бг и се надявам да си дадете обективните коментари: http://www.mobile.bg/11450262000255869 http://www.mobile.bg/11454704792258084 http://www.mobile.bg/11476988531942291 http://www.mobile.bg/11463599283708681 http://www.mobile.bg/11476708239411485 http://www.mobile.bg/11432136498428242 - вече 20к гледания, доста ме стряскат. http://www.mobile.bg/11475523256907158 - когато прочета „уникат“ и настръхвам.
  12. Здравейте, И аз се заглеждам за А5-Спортсбек в момента и пазара е доста рехав като цяло. За БГ не говорим, всичко е напудрено и почва с около 5к БГН по-евтино от Германия или Швейцария. Замислям се за 2.7тди-версията на дизела, чета по немски форуми че го дават доста сполучлив, или само аз така ги чета нещата… За колегата над мен: 1-та е с счупена помпа за впръскване – Einspritzpumpe 2-та е в Чехия Ако не си забелязал де. Успех с търсенето, ще следя с интерес.
  13. http://www.subito.it/auto/audi-a4-1-9tdi-131cv-km-137000-perfetta-monza-111497108.htm "...Motore ? cambio come un orologio Svizzero..." Като искаш да работ като швейцарски часовник, ще трябва да платиш... тази обаче ми изглежда направо страшна...
×
×
  • Create New...