Jump to content

kody

Members
  • Мнения

    526
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Относно kody

  • Рожден ден 15.08.1976

Друго

  • Kaра
    Б4

Контакти

  • Website URL
    http://
  • ICQ
    165341142

Персонална информация

  • Пол
    Male
  • Локация
    Пловдив
  • Интереси
    Футбол,музика,коли...........

kody's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Джантата я използвах ,като резервна гума,но така и не опрях до нея+гумата върху нея....и 2 оригинални таса за Б4 .Цена за всичко-40 лв.
  2. Колеги,благодаря Ви за отговорите-полезни и ползотворни.Раздвоих се и по-скоро не бих се решил на този вариант-висок разход на гориво,мудна скоростна кутия,морално остаряла,а и конкретната от обявата не превключваше плавно+двигателя беше особено шумен при ускоряване .Тъй-като търся автомобил с автоматична скоростна кутия,ще се насоча към следващо поколение автомати.Ще се заровя в отново в информацията относно болката ми :-)
  3. Колеги, малко помощ относно една А4-ка.Колата е 1,8 ,125 коня и е с втоматични скорости.Не открих много информация относно евентуалните проблеми със скоростната кутия за този модел,а съм се замечтал за ауди без ръчни скорости Ако някой от Вас се е сблъсквал с подобен клас проблематика,ще черпя,ако я сподели.Не ми се ще ентусиазма ми да бъде охладен от последващи ремонти Ето я и обявата : http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?topmenu=1&act=4&adv=11320574738269418&f1=details Иначе колата на вид е запазена за годините си.Докато я карах за кратко,ми се стори,че не превключва така плавно,както ми се иска.По-скоро усещах,че скоростите се сменят....не трябва ли смяната им да става гладко и без да се усеща?...Нямам опит с автомати....и други такива въпроси бушуват в главата ми. Благодаря в аванс за съветите и отзивите. Весел празник от Пловдив
  4. Здравей Васко,Костадин съм.Ето и-мейла ми: kody80@abv.bg Pozdravi
  5. kody

    Audi A2

    "ремъци ролки помпи 250лв " Тая цифра е много обнадеждаваща Ся тряя и кола да намеря.....
  6. kody

    Audi A2

    Цифрата си е сериозна!..2 години по-късно ,разликата няма да е голяма.Благодаря
  7. kody

    Audi A2

    Колеги,за обслужването на двигатеите 1,4 дизел и бензин малко информация някой ще сподели ли-цена? :-)
  8. Бутона го поставих преди време,понеже контактния ключ спря да работи.Давах на контакт + бутончето и палеше.Но преди година смених клемореда и бутона си е останал....но явно майстора не го е елиминирал,като е поставил новия клеморед.Та си мисля,че бутона подава сигнал за завъртането на стартера...Ужас-човек,като не е грамотен технически и приказва глупости :-)
  9. Проблема е следния: от около 10-на дни при стартиране на двигателя стартера не се завърта.При някои от опитите да запаля,се случваше и да завърти,но проблема се задълбочи и сега не реагира изобщо.При завъртане на контактния ключ се чува бензиновата помпа как работи.Имам и монтиран бутон за стартиране (монтирах го преди да си сменя клемореда)При даден контакт и натиснат бутон,отново стартера не завърта-чува се само бензиновата помпа.Факт е,че,като ме бутнаха и за няколко метра колата запали.Редуват се случаи ту да върти,ту да не върти Вчера смених стартера по препоръка на майсторите на службата ми,но проблема остана-не върти.Акумулатора е на 6 месеца и го елиминирам,като проблем,понеже го дозареждахме ,а също давахме ток от друг автомобил,но стартера и в този случай не въртеше. Помогнете ми с няколко предположения и идеи къде да търся проблема?! Алармата да не прави проблеми?...Или имобилайзера?...Аз се изчерпах,като варианти и познания...Поздрави ПП:Колата е Б4,АБК двигател ...има и газова уредба.
  10. Да,колегата от последния пост е прав.Повечето ключове имат едно миниатюрно бутонче,което потъва при натист.Давам на контакт,държа бутончето натиснато и въртя стартера-така пали принудително на газ.При мене това копче се намира от долната страна на ключа.Успех.
  11. kody

    Копчето газ-бензин

    Здравейте колеги.. и аз да се обадя в темата,че малко е позаспала :-) Имам две положения на кутийката за превключване-червена лампичка-бензин;зелена лампичка-пали на бензин и при 2200 оборота минава на газ.Светят двете лампи,когато е в режим Газ,но е запалила на бензин.При форсиране над 2000 оборота светва само зелената лампичка..... Днес обаче колата спря да работи на бензин...В последствие видях,че светят двете лампички.....След около 150 км. колата отказа и на газ и на бензин.Когато е на контакт се чува едно леко виене в посока бензиновата помпа-все едно помпата си "отива" :-) Първо реших,че е бензиновата помпа-свършила се е....Обаче сега отказа и на газ....В момента изчислявам при какъв майстор да ходя-газаджия или в сервиз? ПП: След 30 мин. пробвах да запаля на бензин и успях,но на газ не иска....Да не се смесват 2-та вида гориво? Все глупави въпроси,но ,като не ми се е случвало....
  12. Имам сходен проблем-на около 3000,4000 оборота изведнъж започва да глъхне и в един момент оборотите падат до 200,300 и загасва.На следващото палене отказа на газ.На бензин е ок.Съжалявам,че спамя в темата GIN ,но проблема ми е доста наболял....не съм си в родния си град,а трябва утре да пътувам наобратно.В Провадия няма газаджии.....Помощ и идеи очаквам,иначе на бензин ще се прибера от Провадия до Пловдив. Забравих да спомена,че смених въздушния филтър,но 350 км. нямах никакви проблеми със среден разход 10 на 100.
×
×
  • Create New...