Jump to content

Spunky

Members
  • Мнения

    6974
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    мел Му

Контакти

  • Website URL
    http://
  • ICQ
    0

Персонална информация

  • Локация
    LA

Последни посетители

7319 профилни разглеждания

Spunky's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Стоманата е около три пъти по-плътна от халуминя
  2. Много яко! Как се поддържа и мие това?
  3. опа честито, по-яка кола е от актуалната! Само тия джанси нещо са ми трън в очите...
  4. Премери ли си температурата? Също, как я/мислиш да я мериш? едит: разбрах Има значение при варене. Около 94 градуса Ц искаш, но варира с кафето
  5. Spunky не си купува, преди да си е направил домашното
  6. Нямам никакъв проблем с това че е китаец измислен в Австралия, когато става въпрос за хайър енд, модерна техника от милярдна компания, с много повече талант от италианските гаражни компании, които преопаковат стари про технологии в десетки марки. Италианската, която искам с подобни екстри, че и повече е $5К и двоен размер. Както казах, приоритета ми е повторяемост и стабилност. Тази има два PID контролера - един в бойлера за варене над главата и един в самата глава, която е с отделен нагревател. Отделно има и топлообменник, който вдига водата на 80 градуса, преди да отиде в малкия бойлер. Има доста настройки за преинфюжън и с някой трикове можеш да правиш къвто ти е кеф прешър профайлинг. Повечето коментиращи из интеруеба коментират, че била китайска и няма да издържи, колкото италианските и не можеш сам да си я оправяш. Да де, ама нито искам да я пипам, нито искам да ми държи цял живот. Бревил сменят направо цялата машина ако и стане нещо в първите две три години, даже извън гаранция. Аз съм ок с това. И накрая, еспресото е на култово ниво в АУ и НЗ, та това, че е мислена там е най-големия бонус.
  7. Мож да го ползваш закачен, а мож и да го махнеш, щото е на магнит отгоре. Малко е лек, понеже е пластмасов, но е съвсем използваем. Сравнен с тия дето идват с италианските, е чуден.
  8. Аз си взех е това the Dual Boiler by Breville и тяхната мелачка дет е на снимката. Търсех повторяемост, стабилност и достатъчно контрол и тази ми дава всичко това. От към индустриален дизайн и функционалност е перфектната машина за мен.
  9. Такива категоризации са смешни... Аз ползвам всякакви режещи машинки на Панасоник(тримери, самобръсначка, машинка) и исторически съм най-доволен от тях от към производителност и батерии. Ообаче, наскоро си взех машинка на ремингтън, която макар и да не е на нивото на Панасоника от към подстригване(но реално, никой до сега не е, а съм пробвал най-високите професонални серии на Wahl и Oster), но има едно огромно предимство пред другите и то е, че има вградена прахо(космо?)смукачка и това е гейм чейнджър.
  10. Гледах XR оня ден и на мен ми хареса много. Дисплея е жесток, като за ЛЦД и поне на светло, изглежда досущ като на ХS. Обаче самия дисплей е почти същия размер, като на нормален Х/XS, но с по дебели рамки и телефона е малко големшък, но поне по-малък от макса, който си е за две ръце.
  11. Моя е вече на една година, без калъф и е перфектен, направо очудвали колко, при все че го изпускам от време на време и десетки пъти пада до седалката върху релсите в колата. За това се чудя дали да не взема и стоманения часовник, който идва и със сапфирено стъкло.
  12. това е некво бледо руско копие на истинското голд ис бест от едно време Дружа с американоарменци доста и това доста добре ги описва повечето
  13. Аз и не очавах нищо различно, просто се надявах, че може да има нещо по-интересно около камерата, което да си струва ъпгрейда. Това, че са по-бързи е все тая, щото и сегашния Х е супер бърз. Големия не ме привлича, понеже МРАЗЕХ размера на плюсовете преди и ги имах само заради по-голямата батерия и по-добра камера. При равни други условия, винаги бих избрал по-малкия. Дуал сим е за китайците, както и новия "евтин" Р модел, който струва колкото преди две години най-скъпия
  14. аз съм пас за телефона тая година и с нищо не ме привлича. Часовника е готян.
×
×
  • Create New...