Jump to content

Lesly

Members
  • Мнения

    229
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    B5 1.8tq B3 1.8s

Персонална информация

  • Пол
    Male

Последни посетители

2389 профилни разглеждания

Lesly's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Здравейте, може ли малко повече снимки?
  2. Здравейте, търся преден плафон с амбиентно осветление, без копче за шибидах, тъмно сив от А4 Б7.
  3. Здравейте, продавам добавка от стъкломат за Audi 80 B3. Цена 120лв.
  4. Здравейте колеги, насочил съм се към закупуване на B7 2.0 TDI. Бихте ли споделили мнение, кой код на мотора е най-безпроблемен и има ли го проблема с главите в това купе, както е при напречните мотори. Благодаря предварително.
  5. Здравей колега, аз съм с червените инжектори от СААБ 280 150 431 на AJL мотор и мога да кажа, че празния ход си е перфектен.
  6. Lesly

    Спортни пружини

    Не търся евтините китайци, затова съм се спрял на Bilstein B8 и примерно едни пружини H&R общо ще стъпи на 1600 лева, не са 2500 лева за KW V1, но не са и 500 лева за китайски койлове....затова търся инфо за пружините.
  7. Lesly

    Спортни пружини

    Здравей NIKO, аз също намирам широка гама от пружини обаче никъде не пише колко са твърди (силата на натиск) за да мога да ги сравня. Затова пуснах тема, ако случайно някой има повече информация. Мисля на писта да карам с BIlstein B8 амортисьори и някакви твърди пружини, че им нямам много доверие на китайските койлоувъри, а KW, BC racing и т.н. малко скъпо идват.
  8. Lesly

    Спортни пружини

    Здравейте колеги, някой по-запознат да каже кои са най-твърдите и най-ниските пружини, които се намират за А4 Б5 1.8т куатро, трябват ми за да се кара колата на писта. Благодаря предварително.
  9. Здравейте колеги, някой знае ли малко повече подробности за автомобилите на KA-2 Racing team, които участват в едномарковия шампионат Eneos cup. Става въпрос за Аудитата А4 Б5 1.8т куатро.
  10. Готово направих го, изведох си едно ключе за принудително пускане, трябваше ми, защото я карах на Калояново.
  11. Някой може ли да помогне с ел. схемата на климатичната система от ELSA на този автомобил.
  12. При мен не става така, някакви други идеи?
  13. Знам, че когато компресора не работи, фреонът не загрява климатичния радиатор, но просто искам да помага тази перка за охлаждане на водния радиатор.
  14. Здравейте колеги, някой може ли да помогне със схема за принудително пускане на ел. перката, без да работи компресора на климатика. Искам да сложа допълнителен бутон с цел пускане на тази перка и по-добро охлаждане. Колата е А4 B5 1.8t quattro AJL 98г.
  15. Здравейте колеги, търся спортна седалка тип "корито".
×
×
  • Create New...