Jump to content

iordan0ff

Members
  • Мнения

    1201
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Относно iordan0ff

  • Рожден ден 20.09.1994

Друго

  • Kaра
    B3 & B5

Контакти

  • Website URL
    http://www.audi.bg/ http://audibg.com/forum/index.php
  • ICQ
    0

Персонална информация

  • Пол
    Male
  • Локация
    ТроянецЪТ
  • Интереси
    Вандалстване

Последни посетители

3691 профилни разглеждания

iordan0ff's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

1

Community Answers

  1. Колата е доста прилична, карана е основно извънградско и захабяването като за кола на 270 000км, спокойно може да се превърти за 170 000 :D, няма тропачи звуци, двигателя работи равномерно без странни звуци на топло и студено, окачването също е здраво. Не забелязах ръжди при огледа, нито интервенции като бояджийски, тенекеджийски и всякакви други не оригинални такива. Като цяло много оригинална кола. Просто за момента изчаквам, няколко седмици понеже скоро ще вкарат Италианка със същите параметри, но с Quattro и искам да я погледна преди да избера.
  2. Проверена е в CarVertical, но много скромнички данни.
  3. Мнения за конкретния двигател, на конкретната платформа, предимства и недостатъци. Колата ще се газифицира. Задължително ще бъде ръчка. Не ме притеснява, това че са бедни от към оборудване. Това е конкретния автомобил, който съм харесал: https://mobile.bg/11605422451407181 Някой ако може да помогне прилагам и номера на рамата с проверка:WAUZZZ4F16N117711 Колата е внос от Дания. Ще ходя да я гледам наживо утре, ако има колега, който да и хвърли едно око около Самоков още по добре.
  4. Вземи си ток от преди плафона в жабката, но ще ти работят с габарит. Другия вариант е да го връзваш към някой плафон, зависи кога искаш дс ти светят
  5. Супер са не са мръднали, вече са на 40 000+ километра, все така стегнато си вози, леко почукване имам само от кормилен накрайник и то само на място при завъртане на волана, но може и да е кормилна щанга.
  6. Валидна е колега, ако искаш се обади да се разберем 0885789820 - Пламен
  7. Валидна ли е все още обявата?

  8. Имам, но са четири вървят само комплект имат зимни гуми, 100лева за 4те с гумите!
  9. Опитва да достигне голям брой коментари, явно увеличава някои неща Благодарим за поднесената информация!
  10. iordan0ff

    Подлакътник

    Не!
  11. iordan0ff

    Питане за фарове

    И добавяне към калника за да има къде да се хване мигача
  12. iordan0ff

    Халогенни фарове

    Няма да стане колега пробвал съм! Трябва да се слагат планки, преправки, те не могат да се застопорят хубаво, после няма да можеш и да ги регулираш да светят където трябва, най-добре си намери фейслифт броня с фарове за мъгла по хубаво ще стане, по бързо с по-малко главоболия и ще е много по добре!
×
×
  • Create New...