Jump to content

Gandalf

Members
  • Мнения

    53
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    Toyota Corolla

Контакти

  • Website URL
    http://
  • ICQ
    0

Персонална информация

  • Пол
    Male
  • Локация
    София

Gandalf's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Малко встрани от темата с маслото. На авто изложението от газовите уредби Романо си взех брошура на която пишеше, че слагат газови уредби на този двигател. Съотношението бензин-газ било 20-80%. Някой има ли опит с тези уредби?
  2. Аз имам този Асус за който пишеш. Първи таблет ми е и съм много доволен. Като го избирах, най-важен ми беше екрана - малко по-лош е от Самсунг Галакси С3. Иначе го използвам за форуми в кенефа и децата са го напълнили с игрички. Не ми пука, че ще му стане нещо заради цената, а и вече малкия го изтърва няколко пъти.
  3. Продавам си старите летни гуми 205/55/16. Дънлоп СП Спорт 01 - ДОТ 0708. Има лепенка на една от гумите. http://i48.tinypic.com/16gz9tk.jpg http://i50.tinypic.com/u25wz.jpg http://i47.tinypic.com/2lsiskw.jpg http://i50.tinypic.com/121pf95.jpg Цена: 120лв тел: 0887 978 998 София
  4. От днес и аз съм с нови гуми от ivoair. Много коректна и бърза работа, гуми Дънлоп БлуРеспонс с дот 5112 и правени в Германия. Радвам се, че има такива места, където се работи както трябва.
  5. Гледам в Диана имат Континентал - с отстъпката онлайн идват по около 160лв броя. Мен също ме притеснява този скоростен индекс W, защото са с такъв и няма друг. Аз съм с 90к.с. кола - и H ми е много. Иначе какво ще кажете за цената?
  6. Да взема тогава да си купя пак едни SP Sport 01 и да се реши дилемата. Гледам, че ги има по сайтовете за гуми, но не е ясно колко са стари. Аз също съм много доволен от зимните Дънлоп - 3Д модела. Това е 5 зима и нямам никакви забележки. Другата кола я купих с някакъв Дайтон - просто разлика от небето до земята.
  7. Твоето мнение чаках за 2-та вида гуми. :rolleyes:/>
  8. Е то и аз за да пробвам искам да купя Континентала, но това повишено износване ме спира. На Дънлопа дават 76%, ако не се лъжа. Като чета коментарите за гумите, повечето за Континентала са, че много бързо се износва.
  9. Здравейте, колеги! Трябва да купувам летни гуми. Спрял съм се на моделите от заглавието. Контитентал, защото са много хвалени, и Дънлоп, защото сега сам с такива SP Sport 01 и съм много доволен. Чета теми с мнения, но повечето са от миналото лято и няма нови мнения. Сега разглеждам ето тази класация: http://www.tyrereviews.co.uk/Article/2012-ACE-Touring-Summer-Tyre-Test.htm и имам следния въпрос към по-запознатите. Какво ще рече точно wear на гумата - степента на износване ли? Защото ако е така, то CPC5 е доста зле - само52%. Ето ги и двете гуми: http://www.tyrereviews.co.uk/Tyre/Continental/Premium-Contact-5.htm и http://www.tyrereviews.co.uk/Tyre/Dunlop/SP-Sport-Fast-Response.htm. Сегашният ми Дънлоп е на над 60к км и чак това лято почна да се хлъзга по завоите, иначе на мокро спира като нова (почти). Кажете си мението, че да се надяваме скоро да махаме зимните гуми.
  10. Здравей! Като чета последните коментари за фаровете, че са настроени за пътища с обратно движение, защо не провериш километрите или литрите не са настроени на мили/галони? Извинявай, звучи тъпо, но прочитайки темата това ми дойде.
  11. Аре и аз да се включа. Моите предпочитания са към японските марки, но разлика в парите няма. Имах 20К лв за купуване на следващата ми кола. След гледане на много Мазда 6 и чат-пат няколко дизелови Акорда (които между другото доста държат цена) сега карам нова Корола, която с каското ми излезе точно 39К. Дадох 50% начална вноска, не са ми искали никакви документи за да ми дадат лизинга, колата е от последните произведени в Япония, и честно казано нито един ден не съжалявам, че всеки месец отивам да си внеса вноската от 500лв. Борда не съм го нулирал от както съм е купил - показва 5.5/100 нафта. Приятел си купи Мерцедес за 13К - за ремонти даде още 2к, ама в момента му заяжда някаква клапа на парното и да го видиш как се вдига капака и се чука с чукче да я освободи щото струва 600лв. Ай със здраве
  12. Аз смених моя изпарител преди 2-3 седмици. Стария беше BRC 90 или нещо такова. Новия е същия. Разликата е огромна - за първи път вдигнах 180 на газ. Цената беше 150лв с монтажа, LOVATO-то е същите пари, но майстора ми каза, че при BRC не може да се смеси антифриза с газта.
  13. Извинявам се, че пиша моя въпрос в темата, на така или иначе тя е набрала скорост. Трябва ми принтер формат А3 за печатане главно на чертежи(стр. инженер съм). Някои ако има наблюдения върху такива нови и втора ръка, ще съм му много благодарен да ги сподели.
×
×
  • Create New...