Jump to content

tonydst

Members
  • Мнения

    135
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    audi b4 1,6

Персонална информация

  • Пол
    Мъж
  • Локация
    София

Последни посетители

1451 профилни разглеждания

tonydst's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Виждам, че сте запознат. А удобно ли е да споделите мнение относно 1,8 турбо, 190к.с, отново за Ауди Б6 ? Поддръжка, здравина и дали е ок на газ. Предварително благодаря.
  2. Много благодаря за изчерпателното описание.
  3. Благодаря за предложението, но си търся с ръчни скорости. Иначе аудинцето изглежда много добре. Мерси ! Благодаря за предложението, но си търся с ръчни скорости. Иначе аудинцето изглежда много добре.
  4. Здравейте колеги. Замислил съм се да сменям моята вечна 80, Б4 и съм се ориентирал към Ауди А4, Б6, комби, 3,0 литра, 220 к.с. Интересува ме каква е поддръжката на този двигател, претенциозен ли е и кои са му слабите места ? За какво трябва да се оглеждам при покупката на този автомобил ? Разбира се, мисля да слагам газ. Ще се радвам да споделите всякакви мнения свързани с модела. Пределите благодаря.
  5. Благодаря за помощта. Ще го поръчам.
  6. Колеги, търся този преходник. Никъде го няма. Ако някой има идея, моля да я сподели.
  7. Благодаря колега. Ще го проверим с майстора и пак ще пиша. Благодаря колега. Ще го проверим с майстора и пак ще пиша.
  8. Здравейте колеги. Карам комби, 1,6, АДА и от известно време вкарва изгорели газове в купето. Прави го на затворени прозорци. Гърнета са оправени и нямам изпускане на газове. Някакви идеи ?
  9. tonydst

    Ауди б4, 2,0, 2,3 или 2,6

    Ако я направиш със седем скорости я взимам веднага Не бързам, ще дебна за оферти.
  10. tonydst

    Ауди б4, 2,0, 2,3 или 2,6

    Не бързам, ще дебна за оферти.
  11. tonydst

    Ауди б4, 2,0, 2,3 или 2,6

    Само петата предавка ме изнервя. Ако имаше шеста, щеше да е незаменима Ще я сменям.
  12. tonydst

    Ауди б4, 2,0, 2,3 или 2,6

    Тъжното е, че б4 са вече на изчезване. Тук там изскача някоя читава, но е ясно, че ще се прави мотор и може би други неща. Колега ChevyGunn, някой съвет за по-ново ауди, като модел, двигател, среден разход и безпроблемна поддръжка ? Пак казвам, карам доста километри и съм свикнал да съм на газ. Предварително благодаря.
  13. Здравейте колеги. Искам да попитам разбиращите от Ауди 80 б4, кой от изброените двигатели (2,0-115кс, 2,3-133кс, 2,6-150кс) е най-подходящ за газ, има сравнително евтина поддръжка, има нормален разход и е горе долу пъргав ? Искам подменя моята б4, 1,6 АДА с по мощна б4-ка. Моята си е в идеално състояние, но пътувам много и вече много ме изнервят невъзможните изпреварвания с тези 101 коня. Предварително благодаря.
  14. Колата си работи без ламбда сонда. Ще покарам така за да видя каква ще е разликата. Иначе аз съм я сменял веднъж с нова на Beru, но й дойде времето. Катализатора също съм го махнал още преди девет години.
  15. Здравейте колеги. Открих проблема -лабдс сонда. Сондата дава грешна информация на компютъра, че сместа е много богата и той спира притока на гориво към двигателя. Сега е изключена и карам без нея. Колата работи идеално. Не гасне, оборотите не играят, всички е наред. Иначе майсторите разбирачи ме караха да сменям датчик на колянов вал и после компютъра !!! Много благодаря на всички от форума, които обърнаха внимание на проблема ми. Поздрави от мен.
×
×
  • Create New...