Jump to content

liderass

Members
  • Мнения

    22
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    golf

Последни посетители

Функцията за показване на последните профилни посетители в момента е изключена и не е показна пред останалите потребители.

liderass's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Здравейте, колеги. Търся съвет от препатили. Когато запаля колата всичко си е наред, но пусна ли фаровете светкат лампите на тракшъна, Абс и ръчната. Ако включа предварително фаровете проблем няма. Моля дайте съвет. Благодаря!
  2. Удар при смяна няма, ама абсолютно си стои в покой. Единствено при описаните обороти има игра!
  3. На диагностика показва грешка за някакво налягане на маслото при описаните обороти! Мисълта ми е , масло ли трябва да се смени с филтъра, фрикциони ли , верига ли и т.н. П.С. маслото е сменено преди 40 000 км.
  4. Здравейте! Колата ми е Ауди А4 Б6 2.4 бензин. Скоростната кутия е мултитроник. Проблемът е следния: докато е студена колата и докато не загрее се държи супер адекватно, но загрее ли при скорост 80-90 лм/ч има играене на оборотите или по скоро колата се форсира м/у 1800-1900 оборота в движение. При по видоки обороти , няма никави проблеми, дефакто под 2000 оборота е проблема! Моля за съвет какво да правя в тази ситуация, към кой да се обърна? Благодаря Поздрави!
  5. Две от гумите са с Дот 2011 и 2012, другата двойка Дот 2015. Купих си джанти на които бяха монтирани , но са ми широки. Забележка: в едната има рапидка , но не изпуска!!! Само за София! Цена :100 лв. за четирите!
  6. Ще ти бъда благодарен да споделиш координати, защото вече и към Загреб съм се ориентирал!
  7. Здравейте колеги! Питането ми е, има ли сервиз в София , който да ремонтира мултитроник, но да е изпитан от някой колега!?Сервиза на Коко го махам като вариант! Благодаря! Поздрави!
  8. Мерси колега! Дано и при теб да се наредят нещата и само смяна на масла и филтри ти пожелавам!
  9. Проблема е отстранен! Сменихме дюзите от 1,8 на 2 мм., след това настройка и колата заспа! Поздрави!
  10. Драсни и в мойта тема какво се е получило след настройката!
  11. Здравейте колеги! Днес смених кабелите и ефекта беше кръгла 0! Тъй като ми се наложи повечко обикаляне с колата из града, забелязах, че като запаля колата нямам придърпване, но след като стигне 90 градуса започва да се ебава и да придърпва. Като спра за 10-20 мин. и пак потегля, пак нямам проблем до стигането на 90 градуса и пак започват мизериите. Какво мислите, какво да правя сега? Поздрави!
  12. Проблема все още несъм го отстранил! В събота ходих на едно приятелче до сервиза и той ми напръска кабелите с изолатор за високоволтови кабели и проблема през следващите 40-50 минути изчезна. След това се появи пак ,но съвсем леко! Тази събота ще сменяме кабелите и ще пиша в темата какъв е бил ефекта с нови кабели за свещи! Поздрави!
×
×
  • Create New...