Jump to content

_koko_

Members
  • Мнения

    4435
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Относно _koko_

  • Рожден ден 7.09.1985

Друго

  • Kaра
    Форт

Контакти

  • Website URL
    http://
  • ICQ
    0

Персонална информация

  • Интереси
    Б4

Последни посетители

6276 профилни разглеждания

_koko_'s Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Шумен е, ако някой търси тишина, не е това гумата.
  2. Ако ябълките са опция Air 2020 e много удачен вариант според мен. Оправиха проблемната клавиатура, удвоиха капацитета за съхранение. Интересно на каква цена ще се появи тук предвид, че апъл му смъкнаха с 100 или 200$ спрямо 2019 модела. Сега би трябвало да е 1999 лв.😁
  3. Backup-> Set as new и после ресторваш акаунта си. Звучи като да е софтуерен бъг щом се оправя с рестарт.
  4. Ако батерията не е фактор, нокията е по- хубав, поне на хартия.
  5. Mi A2 Lite е с 4000 ампера батерия и Android One. Идеален за служебна пръчка.
  6. Малко оффтопик, ама това Corsini много ми допада, от месец-два пия такова. Има ли го някъде в магазинната мрежа?
  7. Тези са in-ear, докато подовете са buds, което за мен е предпочитана опция. По всякакви ревюта ги хвалят епълските тапи, най-вече като практичност/цена/качество, но така и не съм чул мнения от първа ръка каква е разликата с кабелните.
  8. Осезаема ли е разликата с кабелните, които вървят фабрично с телефона? Много ми харесва идеята на тея х*йни, но все не ми се откъсва един акбойн, щото не съм чувал как свирят.
  9. Капсулите Лаваца аз ги нареждам до Нова Бразилия, изобщо не ми харесват и понасят. От няколко месеци съм на долче густо и за мен са много приемлив вариант, пробвах и други марки със съвместими капсули, но не съм очарован. Не бях пускал еспресо машината ми откакто се разглезих с удобстовото на капсулите. Тя хем не е евтина, хем не вдига/поддържа достатъчно градуса на водата и кафето излиза киселеещо. Като наситеност и вкус най- много ми допада от кубинска кафеварка, но там занимавката е най- голяма с разглобяване и почистване всеки път.
  10. Не изчетох цялото мнение ....
  11. _koko_

    Apple Inc.

    Новият Air е доста добро попадение.
  12. XR е със стандартен IPS дисплей, като на всички досегашни ифони без Х-а. Предимството на амоледа са цветовете, по- наситени и ярки изглеждат. Виж на някой самсунг среден клас и нагоре, там са такива. За някои може да идват твърде анимационни. Не на последно по важност място при покупка на ифона за бедни (XR) социалният ти статус пада значително и категорично.
  13. Глобална програма на епъл е за 2018, след като ги хванаха как понижават честотата на процесорите, когато батерията падне под 80% капацитет. След като нямаме apple store, подмяната се извършва от договорните партньори. За Пловдив не виждам оторизиран сервиз обаче, евентуално с куриер до istyle?!
  14. До края на годината е примоция смяната на батерия в оторизираните реселъри, т.е. 60 лева тук. Аз съм на 84% и мисля да се възползвам, защото ще карам с 7-цата докато се предаде.
  15. Нещо ново на пазара? Mujia върви около 90$, но не съм особено впечатлен от цветообработка, поне на клипчета. Отделно батерията не е особено издръжлива и няма 60fps.
×
×
  • Create New...