Jump to content

mihail cvetanov duhlyovski

Members
  • Мнения

    157
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Относно mihail cvetanov duhlyovski

  • Рожден ден 24.07.1988

Друго

  • Kaра
    Audi A4

Контакти

  • Website URL
    http://www.uve-bosch.com/index.html
  • Skype
    goofy_vr

Персонална информация

  • Пол
    Male
  • Локация
    София

Последни посетители

2253 профилни разглеждания

mihail cvetanov duhlyovski's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. На 56 имаше някакво жълто кабелче махнах го и сложих късите там (56б) ,за какво е това кабелче? И да те питам още защо като дръпна лостчето назат да пусна далги (не постоянни) , да присветна сеедно и не ми се пускат дългите ,през някво реле ли минава или има проблем в лостчето ?
  2. Колега мога да боравя с мултицепт намерих и схема в ауто дата ,но мисля ,че няма да издъжи лостчето. да светят и къси и дълги. Ето схемата: На 10 пин са къси на 9 -ти дълги. И искаш да кажеш да преместя 10-ти на празния 7-ми пин ? така ли ?
  3. Малко се връщам на тая тема .. но .. ако някой знае как най-лесно се прави това което колегата пише да сподели за въпросното краче което се сменя в лостчето !
  4. Студени спойки на комфорт модула.
  5. Продавам СД чейнджър марка Blaupunkt + касетофон blaupunkt (касетка)+ кабели към тях снимки: Цена 100лв Ако имате въпроси питайте. Скупе: goofy_vr
  6. Колеги ако има някой който продава части да каже до 100 лв давам мах ! Регион София !
  7. Аз съм свалял таблото има доста скрити болтчета ! Ако искаш пиши ми на лично ще ти обесня как се сваля подробно по телефона !
  8. Ето тук съм писал по темата > http://audibg.com/forum/index.php?showtopic=77573&hl= Земи си го 2-ра употреба ако питаш мен, аз го платих на 10лв, сменя се лесно ако имаш нерви !
  9. Нормално е при даване на кунтакт да почне да ти духа, тъй като се включва вентилатора на купето. Климатика почва да работи след като си стартирал двигателя, и той започне да върти компресора! Няма как да се завърти компресора само като дадеш контакт тъй като той е се задвижва чрез ремък свързан с двигателя! Други въпроси ?
  10. До колкото знам при наличието на ГИ тази грешка е нормална ? (Поне така са ме лъгали )
  11. 95% съм за клапа топло-студено! Ако сте от София пишете на лично мога да помогна..
  12. Извинявам се че ползвам темата на колегата ама няма смисъл за нова тема .... Та как се правеше диагностика на борд компютара , да ми покаже сичките индикации който ми излизат над температурата??
  13. Проблема е решен, , в системата нямаше фреон , напълних 700гр, след 24, часа имаше 180гр, след обстоен преглед на всички тръби до радиаточето на купето , нямаше и капка да изпуска от никаде! -> предполагам се сещате -> смяна на радиаторчето на купето, за 4 часа бях стигнал до него, купих го 2-ра употреба и за 8 часа всичко беше зглобено обратоно (2-дена) помежду другото отстраних още 2-3 дреболии Поздрави!
×
×
  • Create New...