Jump to content

kire

Members
  • Мнения

    100
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    100, 4F ex., TT, 4G

Последни посетители

1951 профилни разглеждания

kire's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. kire

    Спортен филтър

    Когато има спортен филтър е желателно да се ограничава топлината от двигателя. Поради тази причина, някои изрязват стоковата кутия на въздушния филтър. Ограничават топлината от двигателя и вкарват допълнителен свеж въздух от изрязания отвор. При някои спортни филтри поради тази причина продават и ограничители/предпазители от страната на двигателя.
  2. kire

    Въздушно окачване на S6

    Така е направен режима на въздушното окачване. При малка скорост, автомобилът може да се вдига. При голяма не, дори ако си в движение и автомобила е вдигнат, при висока скорост автоматично спада. При мен го прави при 70,80,90 км/h няма някаква закономерност. При висока скорост, както си забелязъл функцията не е активна, това така трябва да бъде.
  3. kire

    Въздушно окачване на S6

    Трябва да ти е активна маркираната функция за да можеш да вдигаш и сваляш. Ако не е активна- нямаш въздушно окачване.
  4. Момчетата от предния пост. https://www.facebook.com/RetrofitsShadowM/
  5. Здравей карам със същия двигател и на скоро погледнах температурата на маслото. Показваше следното: градско при температура на въздуха 35 градуса, маслото- 97,98 градуса; извънградско 115-116 градуса. Към момента не съм имал някакви проблеми, мисля, че всичко е ОК.
  6. Здравей, да те попитам занимавате ли се с проблеми от рода "acc audi braking guard not available"? 

    Поздрави,

    Кирил

     

  7. kire

    1.8Т прекъсва на бензин

    Провери как работи с включен и изключен дебитомер. Понякога дебитомера е за смяна, не става с чистене.
  8. @skrat нещо такова са направили руснаците- https://www.drive2.ru/l/598421848874559056/
  9. За посочените симптоми и болежки в темата, явно това е начина за оправяне.
  10. Малко информация по темата. Автомобилът ми е 272 к.с. CRTD двигател. През последните месеци при запалване на студен двигател играеха оборотите- в началото за няколко секунди, а в последно време за около 10-15 секунди. След това няма никакъв проблем с оборотите, грешки по системата не е изкарвала. И така след изчистване на дроселовата клапа и смукателните колектори от черната гняс, няма и спомен от предишните прекъсвания и играене на оборотите. Дано да е полезно за други ползватели на 3.0 tdi.
  11. Трябва да имат това което съм заградил в червено и тогава ще имаш динамични предни мигачи. Това е отличителен белег за тези фарове.
  12. Само да попитам, твоите фарове имат линиите оградени в червено?
  13. Колега- адмирации!!! 👍
  14. Голям диспут за тези гуми. Аз да попитам топ перфекционистите и топ "карачите", какво се случва с премиум гумите при влизане в хубавите български дупки?! Дали няма да му се приплаче на човек колко пари е дал за хубави гуми? Така, че всеки сам си преценява и изказвания от рода караш такава кола, а пък се циганиш за гуми са меко казани некоректни и неуместни.
×
×
  • Create New...