Jump to content

kamata

Members
  • Мнения

    59
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    AudiA41.9 TdiQuattro

Персонална информация

  • Пол
    Male

Последни посетители

1872 профилни разглеждания

kamata's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Здравейте, имате ли подлакътник за A4 B5 Avant 1997г. и на каква цена? Ако не, някой ако може да ме насочи от къде да намеря изгоден такъв, благодаря предварително!
  2. Забравих да пиша в темата, колеги. В началото на седмицата имах пълна наличност и нови бройки. В момента са ми останали някое друго черно-червен шев и сиво-сив шев! Ако някой има нужда и реши да заповяда! 2 размера - 36 и 38 см диаметър! Цената е същата - 14 лева, поздрави!
  3. Колеги, предстои ми смяна на маслото, което съм избрал - 5w40 Midland. Коментара за него е излишен. Автомобилът е A4 1.9 tdi quattro avant 110к.с (afn) 1997г. Искам да ви попитам относно филтрите, mann, mahle, bosch, да заложа ли на тях? Основният ми проблем е, че не съм наясно с размерите и това точно какъв филтър ми трябва, а смятам да ги поръчам онлайн от (autodoc-не реклама), заради добрите цени и качеството на предлаганите продукти там. Някой добър колега може ли да разясни точно размери/характеристики на филтрите или дори да сподели линкове, понеже конфигуратора там показва някои различни по модели и специфика. Знам, че не е за тук точно въпроса ми, извинявам се и благодаря предварително! Намерих от тук в друга тема, това ли са ? Например между mahhle i mann виждам по няколко сантиметра разлика в дължината и ширината на въздушния филтър, това проблем ли е ? https://catalog.mann-filter.com/EU/bul/vehicle/MANN-FILTER Katalog Europa/Превозни средства/АВТОМОБИЛИ %2B БУСОВЕ/AUDI/A4 (8D, B5)/1.9 TDI AFN~AVG (T71272)
  4. За момента предлаганите цветове са изчерпани, налични са само класическите, изчистени - черни с черен шев и черен конец! Очаквам нови бройки от другите цветове, ако желаете черно-черно изпращам до всяка точка на страната в най - кратки срокове!
  5. От сивите не останаха - налични само черно-черно и черно-червено. Да се счита за Ъп!
  6. Здравейте, колеги! Пускам за продажба следните калъфчета, може да представляват интерес за някои от вас. Става въпрос за калъфчета за волан, които се пришиват, материалът от който са направени е PU (изкуствена) кожа, която е достатъчно мека и износоустойчива, дори приятна на допир - качеството им като цяло е добро, поне за мен са се доказали с времето. Подходящи са за повечето волани на нашите автомобили, най - масовият размер са - М (около ~1070 x 105мм~).Продават се в комплект калъфче + игла и конец в съответния цвят. Имам 3 различни разцветки и постепенно намаляващи количества за желаещите от вас. Налични са: черно с червен шеф, черно с черен шеф, сиво със сив шеф. За самия шеф мога да кажа, че изглежда доста професионално и е може би най - популярния и красив шев, който се използва. Не е толкова трудно да се направи, тъй като на самата кожа има шев, по който се водиш с иглата. Идеята е непрофесионалист да си го направи сам, почти като професионалист. Измислено е що годе добре и качеството не е никак лошо. Нужни са някаква начална доза сръчност и малко търпение - смятам, че всеки ще се справи. Лично за мен малко по специфично е мястото около спиците на волана - давам го като насока. Има доста клипове в интернет, където е показано, ще ги прикача по - долу за желаещите. Освен качеството и това, че радват окото, ще си позволя да добавя мнението ми по някои опорни точки за тях:- първо краищата му са обърнати, и при срещането си, не се разминават и наслагват и се получава права и хубава линия- второ шитата линия наистина много помага да не се изкриви шева и става поне три пъти по-бързо от такъв калъф без шеф- трето - изкуствената кожа е доста по-разтеглива от естествената, много по-лесно се работи и ляга на волана.- четвърто - има подплата и самият волан изглежда по-дебел и удобен след поставянето на калъфа.Aко има други въпроси или пък желаещи да закупят - оставам насреща! Снимки: Резултати: Клипове за начина на пришиване: Цената, на която ги предлагам е 14 лева. Изпращам до всяка точка на страната до офис на Еконт с отстъпка, преглед и тест!За връзка: В темата, ЛС, тел. Нула осем осем 5 пет 7 нула нула 3 три.
  7. Замислям се и за Shell Helix Ultra Professional AG 5W30 от Англия за 1.4 common-rail форд, излиза на много добра цена, дали е менте и продават ли в UK много такива? Аз лично съдя и по продажбите, близо 4400 купувания има и много коментари, които са 99% положителни от към характеристики и качества на маслото. 17 паунда е, ще ми стъпи с доставката 60 лева за 5 литра, което според мен е добре и съм склонен да вярвам, че е оригинално. Добро ли е маслото и ще се разбира ли с моторетката ми, друго известно-добро което бихте препоръчали и формулата я има и още един куп масла. Тоя шел ме учуди цената му и това колко е купуван. Ще се радвам да споделите дали е по - добър от швейцарското масло, цитирано по - горе поне на хартия. Също така да помогнете за дилемата ми 5w30-5w40! Благодаря!
  8. Намерих Shell Helix Ultra - не знам дали е новия, 2014 модел е май на маслото, не съм ползвал марката, ама го намирам за форда 5w30 за 25-6 евро в Германия? То става ли за къмън рейла/форда според вас и дали наистина ще е оригинално при немците? Него ли да взема или форд формулата или швейцарското? А на аудито 5w40 shell Helix Ultra ? Как мислите? Желанието ми е да го купя от чужбина, която и да е от тези две марки, евентуално швейцарското от официалния дистрибутор?
  9. Здравейте, колеги. Искам да ви запитам за масло относно две коли, на които ще го сменям маслото. Не разбирам кой знае колко и съм наясно, че е дискутирано много, но искам да ви попитам за препоръка и насоки. По реда на нещата, единия автомобил е:1. Форд фиеста 2003г. - 1.4 TDCi 5w30/ Разколебан съм много от към марки и място от където да го закупя. До сега съм сипвал Castrol и Ford formula масла. Един приятел ми препоръча оригинално швейцарско масло като добре изработено и с високо качество. Не искам да звучи като реклама, но ще споделя марката "Midland" - някой карал ли е с него и има ли наблюдения и общо мнение?Общо заето според мен изборът ми се свежда между: Ford Formula, Castrol Edge и Midland. Известните марки мисля да си ги поръчам от Германия, уж като оригинални и на по - добри цени, дали е така, не съм сигурен. Тази неизвестна за мен марка Midland имат представителство в БГ и мои приятел ми ги препоръча като невероятно добри и качествени, 100% швейцарско качество, дори били запечатани със силикон капачките, т.е. уж е оригинално. Разколебан съм кой е най - добрият вариант. Ако споделите мнение и препоръки ще се радвам! Също така да ви питам има ли смисъл да сложа 5w40 или да карам с 30-така? От опит какво ще кажете?2.Другият автомобил е Audi A4 quattro с железния 1.9 Tdi 81k.w/110к.с. - там съм карал с различни масла и проблеми не е имало, според мен за този мотор няма особено значение, но 5w40 от горепосочената марка ако някой потвърди добрата й репутация или пък подобно от някоя по "известна марка" - тук също ако ме насочите ще съм благодарен, мога и него да го поръчам от чужбина, само трябва да реша какво.
  10. Продавам Ford Fiesta - Ghia изпълнение - 1.4. Tdci 68кс. Еuro 4 - година на производство 14.10.2002г.Автомобилът се намира във В. Търново, телефон за връзка +359883556609 , skype: kamen_i_t Оборудване: Климатик, Ел.стъкла, Ел.огледала, Шибедах, Стерео уредба, Мултифункционален волан, ABS, Airbag, Халогенни фарове, Имобилайзер, Центр. заключване, Застраховка, Серво управление, Сервизна книжкаДопълнителна информация: Автомобилът е внесен на 09.07.2013г. от Австрия. Аз съм втори собственик, има пълна сервизна история до 180 000км, сега е на 201 000км. (реални). Full екстри за модела - Ghia изпълнение. Напълно обслужен - ремъци, ролки, филтри, маслко, предни накладки и дискове. Има леки козметични забележки. Към него давам чифт 4 летни и чифт 4 зимни гуми Fulda, купувани нови, на един сезон. Цена: 5200 лв. Снимки: Нова цена - 4999 лв. Нова цена - 4800 лв.
  11. Да колега, поогледал съм ги. И тази конкретно много ми допада, но няма климатик, а не ми се занимава с надени работи, които биха ми стрували не малка цифра, отделно, че с този АДР (нищо лошо спрямо двигателя нямам) ще понагорява и няма да има кой знае каква динамика. В смисъл не казвам, че ми е слаба, но... докато сложа клима, газ и т.н. става голям филма...
  12. Здравейте. От доста време търся втори автомобил, който да ми пасне присърце и да се експлоатира всекидневно с шофиране в и между два малки града - т.е. малко извънградско и в незначителен трафик градско. Спрял съм се на седан, понеже едно комби стига. Задължително искам да е quattro и бензин, въпреки, че другото е quattro AFN и съм предоволен, но малко разнообразие е нужно, а и конкретната бройка над която съм се спрял е бензин и то според мен от правилните. Ето я конкретната обява - http://www.cars.bg/u994921 На пръв поглед се набива сериозната цена, но нека я изключим, защото мисля, че, ако е на реални километри и в добро здраве си заслужава, а има и ГИ. Прави ми впечатление, че на снимките и интериора и екстериора изглеждат добре. Като набор от екстри ми допада и не ме притеснява, че не е фейслифтова. Знам, че моторът е сполучлив, quattroto е бетон също. Някак мисля, че писаните километри са реални, съдейки по другата ми А4-ка, която е година по стара и със същия интериор като запазеност, а е на ~280 000км. реални. Разликата обаче, е е дизел и попринцип според мен е по - издръжлив дизеловия агрегат от бензиновия. Не искам да превръщам темата в спор, просто ако са й реални километрите множко ли й идват или? Според мен би трябвало да има не малък ресурс на мотора и другите агрегати при правилна поддръжка и експлоатация. За 1.8Т знам, че е добър мотор, на газ ще ми гори 12-13 предполагам от четенето и като по - сериозни проблеми може да има като цифра в съединител, турбина, бобини и окачване(него не го броя, понеже съм запознат и не мога да кажа лоша дума). Като цяло мнението ви ЗА и ПРОТИВ. Какво мислите за обявата, заслужава ли си, какво да гледам и очаквам. Ако нещо ви направи впечатление(както на мен примерно понеже не съм запознат волана не е ли по - нова година или?). Всичко, което ще ми е от полза ще се радвам да споделите. Благодаря предварително и се надявам скоро да поръчвам форумни стикери и да правя снимки на две нови форумни Б5-ици.
  13. Здравейте. Интересува ме какво мислите за следния автомобил - http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?topmenu=1&act=4&adv=11363363157009340&f1=details&slink=2gdg4r Знам, че на конкретния модел скоростната кутия е "слаба" и предполагам автоматика ще избегне проблемите на ръчката, които съм чел, въпреки, че с него поддръжката и разхода ще скочат, вие как мислите? Като цяло що за кутий са и комбинацията им с този мотор прекалено куца ли е и какво мога да очаквам. Не търся чудеса и знам, че по - си заслужават 1.8 и 1.8Т моторите, но за тези пари.. с това оборудване, тази кола ме грабна. Що за стока е автомата, повреди, обслужване, поведение? Също така какво мислите по снимки и описание за автомобила. Ще се радвам да отговорите, въпреки многото подобни теми, но не намерих много информация.
  14. Добре, толкова ли е страшно? В смисъл за каква сума долу горе иде реч и може ли да се ползва примерно части от някое сходно ауди на части, какво представлява цялата интервенция... ?
  15. Здравейте колеги. Изпадна ми добра оферта за A4 B5 1.8 125 к.с.96г. Но има един проблем, няма климатик/климатроник. Искам да попитам възможно ли е да се монтира едно от двете допълнително, голям филм ли е и за каква цена става дума?
×
×
  • Create New...