Jump to content

Dwor

Members
  • Мнения

    1256
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    Кольо сИдешИИИ......

Контакти

  • Website URL
    http://
  • ICQ
    0

Персонална информация

  • Локация
    Бургадидас

Последни посетители

5254 профилни разглеждания

Dwor's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Ако Ради не е във форума по собствена воля, ясно, но ако не е поради бан, не сте прави.
  2. Единият ми глас бе за В5-та, не съм гласувал за ВЗ-та. Съгласен съм вота ми да се прехвърли за последната. Колата радва, а собственикът е заслужаващ уважение ентусиаст .
  3. Изначалната липса на каквито и да е обективни критерии винаги има за последица непреодолима колизия на субективни предпочитания. Да се пуска допитването до народа и да се слага край на сапунката. ПП. Дева к`во изречение завъртях, седмицата почва зле .
  4. Ще си позволя да използвам темата и да помоля форумните гурута по конзолите за мнение относно това: http://www.technopolis.bg/b2c/details/33049/P11030101/Konzola-SONY-PLAYSTATION-3 Не разбирам нищо от конзоли, та интересува ме добри ли са характеристиките на машинката, може ли да се хакне и пр. Благодаря предварително на отзовалите се.
  5. Да уточня. Като казах съд, нямах предвид административнонаказателното производство (обжалването на "актовете") .
  6. Ъхъ. Не ми се влиза в спорове, а и те вече са водени във форума.За протокола, смятам, че записи от такива шукарийки могат да се " приемат" и да не "паднат" в съда.
  7. Може и да падне, а може и да не падне. В съда, де.
  8. Наредба № Н-3/18.02.2013 г. за изменение в конструкцията на регистрираните пътни превозни средства и индивидуално одобряване на пътни превозни средства, регистрирани извън държавите-членки на Европейския съюз, или друга държава-страна по Споразумението за Европийски икономическо пространство (обн. ДВ, бр.21/01.03.2013 г., в сила от 01.03.2013 г.) Ето, има я в нета, четете и се информирайте. Какво трябва и какво не трябва, всеки сам да си направи изводите.
  9. Dwor

    Електронен фиш

    Хм, ето и друга гледна точка: ".... Текстът на разпоредбата на чл. 189, ал. 4, изр. 1 от ЗДвП гласи: „При нарушение, установено и заснето с техническо средство, в отсъствието на контролен орган и на нарушител, се издава електронен фиш за налагане на глоба в размер, определен за съответното нарушение.”. ..... единственият възможен извод, който се налага по правилата на граматическото тълкуване е, че обособената част „в отсъствието на контролен орган и на нарушител” пояснява издаването на електронен фиш за налагане на глоба, а не установяването и заснемането на нарушението с техническо средство. .....тълкувана систематически, разпоредбата на ал. 4 също налага извод, че „в отсъствие на контролен орган и на нарушител” е израз, относим към издаването на електронния фиш, а не към самото установяване на нарушението....", "...направеното тълкуване на разпоредбата на чл.189, ал.4 от ЗДвП, че електронен фиш се издава само, ако нарушението е установено със заснемащо устройство, което е стационарно монтирано, е невярно..." Така, че ако ви светнат с мобилна камера не бъдете сигурни, че ще се измъкнете само на това основание.
  10. Напълно нормално, поне според мен. Хората са вложили труд и средства, доставили са удоволствие на мнозина, а и на себе си, сега ще осребрят усилията си, дай боже, и кешираното ще отиде в поредния добър проект, в което не се съмнявам.
  11. С доставчика няма проблем. Ще пробвам по-късно с рестарт, сега детето ме гони от компа си.
  12. Да, на мрежата. Влязох в рутера и промених името на мрежата и паролата. Стартирах наново, намирам мрежата с лаптопа, опитвам се да се свържа обаче не ще.
  13. Ползвам домашна безжична мрежа с рутер Д-линк ДЛ-524. Досега съм имал някои дребни проблеми, но съм се оправял. Преди ден-два обаче, като включих лаптопа и връзка с рутера нямаше. От лентата беше изчезнала антенката на помощната програма Броудком нещо си. Намирам програмата в ол програм, намирам и моя рутер, опитвам се да се свържа, обаче не ще. Промених името и паролите и пак не ще. Помагайте, обаче имайте предвид, че хал-хабер си нямам от компютри. ПП.Моля и някой да ми оправи заглавието, че ми иде да си направя лоПотомиЯ .
  14. За мен е габарит. Лечението със спрей е добро предложение.
  15. Dwor

    Дизел ?

    Ако е жепейска, не знам да има проблеми. Щом не си сигурен в произхода по-добре не рискувай или поне мешай с обикновенна и ползвай добавки. ПП. Сега другото. Риска за тебе. Ако те хванат от една до шест. Ако ти е сефте тарикатлък, под една, вероятно условно.
×
×
  • Create New...