Jump to content

Everio

Members
  • Мнения

    600
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Относно Everio

  • Рожден ден 15.12.1984

Друго

  • Kaра
    Mondeo Titanium 2018

Персонална информация

  • Локация
    София

Последни посетители

2889 профилни разглеждания

Everio's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Здравейте, Спрял съм се на тази купена е от собственика на автокъщата докато са били в Германия. Там на 200 или 260к не помня са сменени вериги банани итн. Много изрядно поддържана. Въпроса ми е как е като мотор и кутия. https://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?act=4&adv=11647363999852581&slink=p5tg5m
  2. Ако искаш разгледай това: https://www.prospeed.bg/bg/blog/3/122 На мойта при смяната на масло го смених след 6/7к я продадох малко я имах нещо ме беше страх с дългите пътувание и други неща,няма значение. Следващи собственик се радва няма и 10к....
  3. Ако заделиш същите пари за които си я купил после за да я държиш жива става.Ама ако имаш едни 1000лв отгоре и искаш да и смениш консумативи и да караш...това е еквивалетно на 6ца от тото. Това 7G е страхотно ама няма вечни неща.Ако не е правено досега ще излезе половината кола.Дори и да са сменяни маслата редовно 500к градско...
  4. Този двигател е PD, което значи проблема с шестостена на маслената помпа и проблемни глави. Писано е много както и при пасат и ауди PD за шестостена. Имах същия мотор в пасат смених шестостена продадох го и 7/8хил км превъртя замина турбо за 100м каране ако е продължил целия мотор си е за кофата. Дюзите ако са минали сервизна акция и не са Симен а Бош това добре ама кой ще ти го докаже.... Ако ти харесва варянта търси CR след 2008г.
  5. Имах ADR доста пари ми глътна! Самия мотор нямаше проблем освен гарнитурата на капака която е нищо! Но рейка течеше,бубина отиде 300лв нова защото е за 4 свещи,радиатор охлаждане смених течеше и той,за носачи не ми се говори все ги сменях все ми потропваше може би трябва цял комплект. Направих и 40к 20 газ 20 бензин. Но всичко по горе както се вижда няма общо с двигателя той си беше чук! Стари са доста вече и агрегатите около двигателя са свършили живота си!
  6. http://www.imeipro.info/check_imei_iphone.html проверих ти го тук,защото apple са свалили чека по imei за момента. Тук излиза,че няма гаранция.Но изчакай и сайта на apple. Проверих и моя в този сайт и всичко излиза правилно!
  7. Колегата е много прав имам приятел той вкарва коли на поръчка и има сервиз. Та той си вкара 4ф 3.0тди преди 3г на 280000км фирмена карана само магистрално.А той има хора в ауди цялата история му извадиха беше влизала за крушки,чистачки...До сега и е направил 100к проблеми имаше с DPF и въздушна възглавница.А тя е allroad. Да при този вид каране км нямат голямо значение. По добре така от колкото мърляч с 100000км градско!
  8. Защото търговецът (автокъщата) трябва да има някаква печалба и ако предположим,че ги е взел на по 100 000км перфектни от Германия,Италия и.т.н на тези пари е чудесна оферата. НО той има транспорт,разходи на човека там който ги оглежда и урежда,печалба автокъща (търговец). И сега идва въпроса как. Ами той я е взел на 280 000 км била на някоя фирма мениджъра я ръчка до приключване на гаранцията ,нашия върти километража и ето ти една перфектна цена.Да тя е кукла вътре щото мениджъра освен чедър и куфар на задната седалка или багажника друго не е слагал. Или е претърпяла ПТП и след ремонти в някой гараж за балък оглеждайки я на място дори няма да намери разлика.А може и двете горепосочени да се отнасят за една кола тогава е най големи бонус... за продавача де.
  9. http://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?topmenu=1&act=4&adv=11445187975375635&slink=2u87kk http://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?topmenu=1&act=4&adv=11492269216165288&slink=2u87kk Аз бюджет не разбрах,колко затова давам два според мен много добре изглеждащи.
  10. Реших генерално проблема пуснах кабел да имаше трудности ама почти не си личи и за без пари и със сигурност.
  11. ъпдейтнах го ама същото. DD-wrt нещо го гледах ама не разбрах как а и не ми се занимава чесно казано. Незнам доказано ли,е че по скъпите (особено тоя космически кораб дето съм дал за пример) са по добри в това отношение. Ебахти тряя мине една стена!?
  12. Здравейте, Имам рутер: http://www.tp-link.bg/products/details/cat-9_TL-WR841N.html има вързани 5 Wi-Fi и два настолни по кабел устройства едното е телевизор,който е в другата стая (панелка) на 6/7 метра от рутера през стена и едва прави две черти дропва много често абе зле. А по далечната стая малкия почти няма нет на телефона.При телевизора имаме 4 или в най лошия случай 3 черти на телефоните,което не е проблем гледам си youtube няма ядове. Не искам да слагам по ел.мрежата усилвателите искам с рутер да вдигна силата. Този който съм загледал е: http://www.tp-link.bg/products/details/cat-9_Archer-C60.html нов модел за 100лв и 5GHz на който мога да вържа всичко без TV-то.
  13. " Колата е 2. 0 TDI-140 коня, 6 скорости - много икономичен и пъргав двигател " пъргав е в купе на А3-ка. А 150км ще е жестока мъка за този двигател на това купе.
×
×
  • Create New...