Jump to content

GSI90

Members
  • Мнения

    2018
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Относно GSI90

  • Рожден ден 29.08.1990

Друго

  • Kaра
    пернишки мерник

Персонална информация

  • Пол
    Мъж
  • Локация
    с. Драгичево

Контакти

  • Skype
    black_scull115

Последни посетители

4324 профилни разглеждания

GSI90's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Само като видях,че билетите са по 600лв за някакви събития за променяне на не знам си кво ми стана ясно,че им хлопа дъската особено пък на тоя Крис ли къв е.Тоя е за бесилото.
  2. Аз бих ти препоръчал да не се мяташ на нов телефон да даваш сумати пари.Всеки телефон ще ти изкара горе долу 3 години без проблеми дори и да не е чисто нов.Аз например взех от човек Iphone 5 на 3 години ползван яко.Даже с пукнато стъкло за 80 паунда.Смених си стъклото с дисплея за 15 паунда и една нова батерия за 10 паунда и телефона си бачка вече 1 година без проблем.Страшно бърз е.Първи Ейпъл ми е честно казано не ги харесвах особено (признавах само Нокиа и бях имал само Нокиа),но след като го ползвах си промених мнението.16 ГБ от който имаш 12ГБ на разположение за мен са нормално. 6тица може да се намери тук за около 250 паунда средна цена има и за 200 вече. P8 на Huawei също е перфектен един приятел си взе наскоро,но го има 2 месеца все пак.
  3. Здравейте.Продавам останали части от Ауди А4,които не са ми необходими. 1.Мигачи бели с оранжева светлина естествено-2бр еднакви (ляв и десен) и 1бр десен малко по-различен. 2.Барчето под ръчната без чашките с калъфа за ръчната-черен на цвят. 3.Шофьорска и пасажерска дръжка за врата.Черни на цвят.На пасажерската има копчето за ел.стъклото,на другата има копчето за блокиране на задните прозорци. 4.Металния палец за отваряне с колонка.Черен на цвят. 5.Бутон за аварийни.Подсветката мига само като е натиснат,защото отдолу е с 1 диод. Продавам и тези неща които са още на колата,но ще бъдат свалени при интерес за купуване: 6.Фарове с лупи с отделен мигач.На лупите има монтиран ксенон на късите светлини 6000к на стойност 100лв (но не е оригинален) Нови крушки Осрам за дългите и габаритни светлини.Щипките са напълно здрави. Сега забележките-Водачите трябва да се сменят,защото настройката си е зор.От вътре се вдигат и свалят без проблем с копчето.Трябва им също едно почистване отвътре,защото годините си казват думата.В десния влиза въздух от някъде и понякога се запотява.Въздух не вода.не са пожълтяли рефлекторите. 7.Лети джанти 16" 5 по 112 оригинални за Ауди с капачки на отвора и на болтовете.2 от тях имат забележка-лека драскотина и паднала боя.Като цяло една боя няма да им е никак излишна. С тях вървят и гумите 2те предни са Гиславед,а задните Дебика.Размера на гумите е 205/55/Р16.Гумите са зимни и Гиславеда се държи прекрасно на сняг и лед.При нормално каране в зимни условия излизат навсякъде. Сега най-важното цените: От 1 до 4 цената е 5-10 лв (по договаряне) 5-15лв 6-250лв 7-500лв Фаровете,джантите и гумите са на колата и могат да бъдат видени и тествани. Снимките са в сайта тъй като са много големи за тук. http://macone.snimka.bg/automobiles/audi.849547.34693406
  4. Обновяването на картите приключи току що.Разбира се с огромната помощ и подкрепа на колегата.Въпреки,че го притесних в много късните часове направи невъзможното за да помогне.Искам да му благодаря и тук и да продължава да бъде все така точен,свестен и коректен. Препоръчвам го на всички.
  5. След 6 месеца в Европа и близо 50 000 км мога смело да похваля навигацията и колегата.Просто безупречна и безпроблемна.Намира и адресите в южна Италия които по принцип не излизат.Пазарувайте без да се замисляте.
  6. На мен това ми се е случвало на един МАН.4та скорост изключваше от време на време.След 1 година кутията замина включваше само 5та която е директна. Най-лесното е да смениш маслото,най-трудното да пробваш с друга кутия.
  7. GSI90

    крушка на стопове

    Е двужична трябва да е разбира се.Една светлина за габарит една за стоп
  8. Огледалата ми се виждат да са хромирани,а не сиви.Салона на мен доста ми харесва отваря колата и стой по-свежа.Един ключ за светлините си е скъпичък за тази кола оригинален.Ключ можеш да си направиш,но тавана си е притеснително повече внимание обърни на него. Сервиз задължително. Иначе до към 8 ако можеш да я свалиш е добре.
  9. Вземи което ти харесва на теб.Всеки си хвали неговото.Аз също скоро скочих от Б3 на Б5 и не съжалявам изобщо. Съвсем различна кола е.И тоя разход 15 на 100 газ с газов инжекцион как се постига.С 200 ли карате постоянно?11 на сто ми дава на мен с нормално каране и 1-2 кикдауна до към 180. Не била комфортна Б5 вие Ролс Ройсове ли карате?
  10. Не е от Лукойл. Лукойл,Шел,ОМВ са с едни горива все с доставчик Лукойл без значение какво пише на цистерната.Добавка им слагат и толкова.
  11. Здравейте.И аз да питам нещо по запознатите от мен с новите телевизори. Вчера си взех Панасоник Виера 39 инча.Като пусна филм качен от компютъра на флашка си върви нормално,но субтитрите са на маймуница въпреки настройката за Кирилица.Филма трябва ли да бъде в някакъв специален формат където субтитрите са вградени в него за да ги разчита и да могат да се гледат на ТВто.Телевизора е фул ХД.
  12. Ако не ти показва между контролните уреди където му е мястото сваляш таблото и гледаш отзад дали имаш. Ако нямаш си купуваш и монтираш.
×
×
  • Create New...