Jump to content

ckkgk

Members
  • Мнения

    286
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Относно ckkgk

  • Рожден ден 16.08.1970

Друго

  • Kaра
    Hyundai Sonata 2,4i

Контакти

  • Website URL
    http://www.nuclears.free.bg
  • ICQ
    0

Последни посетители

2629 профилни разглеждания

ckkgk's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Аутодата-та казва това. Дано съм бил полезен.
  2. До , но не винаги. Личен опит и от пратки в БГ. А от вчера на колега, чак след обаждане от негова страна на националния им номер моменталически получи уведомление.
  3. Пет ст'инки и от мен. От 2-3 години поръчвам от там. Има си код и можеш да си проследяваш пратката по DHL. Първите пратки ми пристигаха с бус на DHL. Обаждаха се и идваха на работа да ми ги носят. Тази година обаче, пратката влезе в БГ и при проверка с кода започнаха да се появяват препращания Спиди-Рапидо-Спиди-Рапидо. СМС или уведомявания . Чаках 2-3 дни, след влизането на пратката на БГ територия някой да ме светне нещо и тръгнах по Спиди ( 'щото в Козлодуй нямаме офиси на Рапидо ). На офиса/склад се примолих любезно на мацката и тя по GSM номера ми изрови пратката. Оказа се, че пратката наистина е влязла в БГ преди дни. DHL имали някакъв договор със Спиди за вътрешно разпространение в страната, те пък някакъв с Рапидо и т.н. и т.н. Боза някаква. Та любезното момиче ми каза Спиди номера и че мога да си я получа, но в другия офис в града. А ако съм се бил забавил още 3(май беше) дни щели да връщат пратката обратно. В другия офис едвам я намериха под много други нови пратки. Всичките тези приказки, за да не изпадне някой друг в тази ситуация, а да си потърсят пратката навреме. Да не се окаже, че пратката се върнала обратно в Германия. Успех и хубав ден на майстора
  4. ckkgk

    Пукнато предно стъкло

    +1 Но говоря за "Кобра" Враца.
  5. Колега, не съм от големото село, та ако си навит, когато дойдат да ми ги пратиш със Спиди/Еконт пиши и мен за +2(два) броя.
  6. Колега провери за спукана клема на кабелите на акумулатора. Има един модел дето се пука и си я сваляш и слагаш и ако се не загледаш не се вижда. Научено по трудния начин. Навремето свалих сумати електрики, докато видя тази пуста клема.
  7. ckkgk

    ПОДАРЯВАМ

    ПОДАРЯВАМ (след 2-3 седмици отиват на боклука): Разни останали пластмаси от купе на Ауди 80. Ако някой търси нещо да пише. Ако е налично ще пращам.
  8. Таблото с уредите, ключове за светлини и чистачки и плочката на АГУто заминаха.
  9. Здравей колега.

     

    От тази тема прочетох твоя пост

    " Ако не си ползвал колата повече от 7 дни, се деактивира радио модула който приема сигнала. Активирането става като при заключен автомобил натискаш веднъж някой от бутоните на дистанционното/ключа и веднага след това отключваш механично от шофьорската врата, изчакваш 30 сек и заключваш механично. Тази операция се повтаря за всички дистанционни/ключове. ...........".

     

    Имам такъв въпрос - това е правило наложено от всички производители или важи само за ВАГ колите?

     

    Благодаря предварително 

    и

    Поздрави

    Красимир

  10. ckkgk

    ПОДАРЯВАМ

    Подарявам мигач, преден, десен, жълт за Ауди 100 С4.
  11. Колата е в движение и ще е до 31.12.2016. Спира се и се пуска цяла за части или на части. Колата е 1987г,, двигател RN; 1600; 75кс; чист карбуратор; с газова уредба, Работи и на бензин и на газ. Ако имате интерес пишете тук.
  12. Ауди 80, 1.6, бензин/газ, 1987, в движение е. Проявяваш ли интерес и ако да какви пари би дал.
  13. Вентилаторът охлаждащ радиатора започна да издава "неправилни" звуци и явно трябва да се разглобява. И проблем с демонтажа на перката от оста на самия вентилатор. За корпуса на самия вентилатор съм наясно, че трябва да се разкапсулова и после ......., но за перката не ми е ясно как да я "разкостя" от оста на вентилатора. Това което го има в ЕТКА-та (http://www.auto-parts.spb.ru/cat/au/au.mycat?SelPg&t=LGmASsRpgEqJaYBKbjPocx0o2Wx/ME5/Wj6AShY2AHosKYK1zU3gSCxNoV0sSYDDISSmKwrktElg6tObiLse0LLOKFAq7wtwai2oxtf/3NKVIzHWGsX13MYghC56PodHBr_KfilveeczTF7vKwXNrUQI7J9lqZRNkWUBeqOLTiIKpOJe7BMzRwBMN3xQLxKVjOVf25H2MDCX39BpwRRTTUw_l2YQtHjxvkBCzqoYK/iU) не изглежда като моята перка. Качвам няколко снимки и ако някой се сблъсквал със ситуация, като моята и може да даде съвет как да я отделя от оста , ще съм много благодарен.
  14. Разгледай 5 и 15 и ще го разбереш
  15. Ето къде да търсиш номера на карбуратора А твоя трябва да е 026129017B или 026129017C
×
×
  • Create New...