Jump to content

Shash

Members
  • Мнения

    1132
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Относно Shash

  • Рожден ден 25 Август

Друго

  • Kaра
    кола

Персонална информация

  • Пол
    Male
  • Локация
    BG

Последни посетители

2856 профилни разглеждания

Shash's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Благодаря, колега. След няколко несполучливи покупки Toshiba съм ги задраскал, Philips също. Какъвто и уред да съм взел от тези две марки не изкарва дори гаранцията.
  2. Здравейте. Имам Asus K56CB. След няколко години вярна служба вече е за смяна. Искам да му сложа SSD и ще го използвам като настолен. Препоръчате ми докинг станция, за да мога да го поставя в шкафа, за да не ми пречи, а HDMI и USB да са достъпни.
  3. Това и очаквах. За 30 лева толкова. Препоръчайте нещо добро и актуално до 150-200лв.
  4. http://www.gearbest.com/car-dvr/pp_281602.html?wid=21 Какво мислите за този видеорегистратор?
  5. Тези екстри на мен са ми достатъчни. Не става въпрос за пари. Защо са ми 100 екстри от които ще ползвам 20? По телефона човека ми каза, че нямала удари и била струна.Колата е с удар отпред е и не е направена като хората. 500км напразно. Темата може да се заключва.
  6. Защо фаровете да не са от тази кола? Виждам,че цената е ниска и седи от доста време,но смятам да мина на оглед. Ако няма нищо съмнително ще я закарам на диагностика в официален сервиз на Ауди да видя там какво ще ми кажат. Има ли някакви силно изразени детски болежки този мотор за които да внимавам? Мога ли да очаквам разход под 12 градско при икономично шофиране?
  7. http://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?topmenu=1&act=4&adv=11445944237299602&slink=cqwtnj Добър ден,колеги. Какво мислите за този автомобил? Кои са слабите места на този модел? Доста съм изчел за 3.0тди на а6-каква е разликата с този,който е 204 коня?
  8. Записвам се. Харесал съм си едни джанти- 1000паунда ще ми дойдат идеално.
  9. Колеги бихте ли дали мнение за тази обява: http://www.cars.bg/c1160064
  10. Оказа се,че са скъсали меката връзка като са сменяли горивния филтър. Но сега разбрах че турбото ми хвърля масло.Мисля да остскоча до Унитех в Варна.
  11. Слагам 10w40 ,защото колата е на много километри. Достига над 4000 оборота,но по бавно от преди. Огледах турбо пътищата доколкото е възможно.Не видях проблем.Виенето е като от въздух.В някаква тема за 1.9 ТДИ четох ,че може да е от прекалено голямо количество масло или от някакъв маркуч,който смазва турбото и може да се е запушил от новото масло.
  12. Днес смених масло и филтри.Сложих Мобил 10W-40. Проблема е ,че колата се чувства по маломощна.Няма мощност в ниските обороти от 700 до 1800.След това започва да си ускорява(отново не както преди) и има силно виене,което преди го нямаше. Турбината е рециклирана преди 60000км.Преди да сменя маслото колата си имаше мощност и го нямаше това силно виене.От какво може да е проблема? ПП: Става въпрос за душегуба от подписа,който направи 500000км по километраж.
  13. E да де,но се настройва елементарно.
  14. Едно удобство,което предполагам повечето знаете , но .. Можете да си настроите километража да дава визуален и звуков сигнал,когато превишите зададена скорост.Когато се движите със скоростта при която желаете да чувате/виждате сигнал натискате лявото копче на километража.Аз когато карам извън града си го настройвам на 120 да пищи,а на магистралата на 150.Екстрата е доста полезна,особено при коли без темпомат.
  15. Номера е същия като този в сайта в който се продават.
×
×
  • Create New...