Jump to content

alexander alexandrov

Members
  • Мнения

    1625
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Относно alexander alexandrov

  • Рожден ден 2.03.1991

Друго

  • Kaра
    А4 B6 1.8TQ / A3 8PA

Контакти

  • AIM
    saashooo
  • Website URL
    http://
  • ICQ
    0

Персонална информация

  • Пол
    Мъж
  • Локация
    Свищов

Последни посетители

6528 профилни разглеждания

alexander alexandrov's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Единия маркуч на кулера беше в масло и го смених,карах така известно време и онзи ден пак влезе в авариен режим. Отново същата грешка е записана,ако е актуатора има ли как да се пробва дали е той и от какво може да е ?
  2. Вчера малко ми насилиха багажника на ръка да го затворят и сега не се отваря до горе а горе долу на равно с тавана на колата,как се връщаше крайното отворено положение да го запомни колата?
  3. Ако е това защо се чува свистене все едно на спукан маркуч?
  4. От известно време при подаване на газ чувах свистене,но го отдадох на леко отворени прозорци.Тези дни се оказа,че не е от там и колата влезе в авариен режим. Грешката,която записа е 000665 Boost pressure regulation P00299 control range not reached Какво може да е някой турбо път и как мога да го проверя?Колата е 4ф 3.0 cdya
  5. Също така и всякакви соц мотоциклети - Мз,Балкан,Чз,Симсон,Етз,Аво и други
  6. Моят при отваряне някой път се отваря от първия път,а понякога от 2 3 4 ,смених амортисьорите,но пак или от 1 или от 2 път се отваря.Когато не стане от първия път се отваря малко до някъде и се връща обратно.
  7. И моят багажник някой път отваря от първия път,някой път от 3 4 от какво може да е?
  8. Търся мотоциклети Ява,по възможност 250сс или 350сс,ако някой има или има познати,които имат могат да се свържат тук на л.с. или на 0899415380 Александър.
  9. Да ,дпфа беше заминал.Махнах го и от него липсваха над 700гр.беше се разпаднал и стъпил вътре.
  10. След смяна на термостат има ли начин за бързо обезвъздушаване на системата?
  11. Днес се захванах със термостата, но не видях шанс да го сваля след като махнах колектора, та свалях бронята и изтеглих очиларката напред, така определено е по-удобно. Утре остана да я досъбера 😀
  12. Не, само за дистроника ходих и съм доста доволен от работата им и отношението им. Но не са ми споменавали нищо, че от смяна на джанти може да спре да работи.
  13. И аз съм с дистроник, но на 4Ф за сега съм с 19ки,скоро ще сменям симните ще видим дали ще работи или не. Иначе сменях радара и настройките ми правиха в Друмник, определено съм много доволен от тях.
  14. Значи ще пробвам без да разглобявам 😁
  15. Гледахме колата на живи данни и температурата се държи от 75 до 80 градуса, когато се задържи газта и градусите падат. Имам предвид бронята да се махне и цялата маска с радиаторите да се издърпа напред, гледах клип в ютуб и така го сменят.
×
×
  • Create New...