Jump to content

oMil

Members
  • Мнения

    71
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Относно oMil

  • Рожден ден 19.11.1984

Друго

  • Kaра
    audi a2

Персонална информация

  • Пол
    Мъж
  • Локация
    Heerlen, Nederland
  • Интереси
    Фехтовка...

Последни посетители

1573 профилни разглеждания

oMil's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. oMil

    смяна на комфорт модул

    А това с водачите как се лекува? смазване.... сменяне? При мен шофьорския джам прави номера.
  2. oMil

    Проблем с мигачите на А2

    Имах подобен проблем преди седмица. Релето на мигачите се беше “зацапало” ... поиграх си докато го сваля и почистя. Тръгна ..... но само за малко. През това време си поръчах ново и заспа. Намерих го само при дилъра.
  3. Мани... изпокарахме се зарад тез убити телефони. Жена ми не хареса 12про. Ползва си стария телефон(андроид). Така вече аз ползвам новия,.... ааа 11ката отива за коледен подарък. Изобщо не тръгнах да погледна минито.
  4. Имам същия въпрос... но за 1.4 бензин без турбо. Аз гледах точно VMO... (отговаряше на спец.) сега към кое да се насоча?..
  5. Изненадах жената с.... 12 про. В следващите дни очаквам коментари. Аз съм с 11ка... мнооого ми тежнеее (дали само при мен е това.... идея нямам). Искам да пробвам също минито,.... чи ми писна от тоя “китюк”
  6. oMil

    Cup Holder

    Успя ли да оправиш предните поне? От захарта от разлято кафе преди време ми се наложи също да ги сменя. Намирам ги за доста нестабилни. Ползвам предимно задните.
  7. oMil

    Cup Holder

    Би трябвало да се намери лесно в морга.... по-интересно е ....задния cup holder. Той е много рядък заедно с кутията (spacefloor box)
  8. oMil

    Климатик проблем

    Колеги,... от определено време забелязвам странности с климатика. При първоначален запуск работи нормално ,... но само след 3-5мин спира(няма значение от температурата), като преди това не са се чували никакви шумове от вентилатора или колебания в духането. Климатика е включен,но “чертичките” на дисплея изчезват. Направих диагностика и се оказа .... датчик за вътрешната температура g263 ( 00818) Веднага го смених( намира се на ужасно неудобно място под таблото). Всичко работеше добре в продължение на една седмица . Днес обаче същите номера. Въпроса ми е ... имали ли сте подобен проблем и как е решен той. Не зная какво да мисля.... дали датчика който смених е дефектен или нещо го е повредило. Трябва ли да сменя вентилатор плюс резистор? Извинявам се за дългия пост. Благодаря.
  9. Същият за който говориш... но доста хора действат с чук или друг вид преса
  10. кенууд има право. Зегерката няма нищо общо с АБС... тя е по-скоро ограничава дълбочината. Отпред на лагера има магнитна лента ...която се прочита от АБС( може да се види с една “пластмасова джиджавка” която също е в комплекта. А що се отнася до горното видео.... за мен е грешно да се набива лагера по този начин. Аз смених моя за не повече от 30-40мин с предназначения за целта инструмент.
  11. Имам доста по-фрапантна ситуация,... но явно всички предпочитат да работят с чук вместо с необходимия за целта инструмент.
  12. oMil

    Скоростна кутия

    Тук може да се ориентираш. Буквите очертани в кръгче са това което ти трябва.
  13. При мен също трака.... доливането на масло е 800гр до литър на 9-10к км. При условие,... че карам “не душманската”. Изпробвал съм различни масла.... разликата в харча варира но е на лице. Надявам се ... ако някой е решил проблема да сподели.
  14. Ние сменихме верига и други чаркове в а3 на приятелката ми,.... а колата е само на 45к. Закупена е нова.
  15. Бюджета е недостатъчен .... вероятно ще намразиш марката.
×
×
  • Create New...