Jump to content

YKS

Members
  • Мнения

    24
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    VW

Последни посетители

Функцията за показване на последните профилни посетители в момента е изключена и не е показна пред останалите потребители.

YKS's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Nokian WR D4, Goodyear UG Performance, Dunlop Wintersport 5 - и трите са сходни по цени и което и да сложиш няма да сбъркаш. Континентал и Мишлен са по-скъпи. По тестовете добри резултати дават BF Goodrich, които са и значително по-евтини.
  2. YKS

    Лед под дръжките

    Ключът за светлините трябва да е на Auto, за да е активен Coming home и да светят светлините в дръжките. Ако и така не светят - най-вероятно е влезнала вода.
  3. Колеги, имам mini PC с Андроид желе, обаче от скоро заби и не зарежда,, OS-а. Като го свържа към лаптопа и въобще не се появява като у-во. Някакви идеи как да го подкарам?
  4. Е как по-сериозно? В тая тема всеки втори е по-хитър и оригинален и от Ицо вица. С3-то е прилично за цената си. За average потребител е чуден. Сестра ми е с такъв от няколко месеца и не се е оплакала от нищо. Едит - прочетох в другата тема от кой ще се ползва и че е на добра цена. При тези условия дилема не би трябвало да има, а още утре младежа да е с нов телефон.
  5. Като imessage ли работи туй нящо? Ако отсрещния и той е с месинджър чрез данните ли минават съобщенията или ги праща като смс-и?
  6. Някой гледал ли е колата от обявата и струва ли си да се прави тест драйв или да минавам на друга? http://www.mobile.bg/11312818304314917
  7. Здравей колега. Предлагам бартер за Golf IV 1998, 1.9. tdi, 90 к.с. Мога да доплатя до 500-600 лв. Ако имаш интерес ще пратя снимки и повече информация за това какво ремонти и какво е сменяно по колата. Поздрави.
×
×
  • Create New...