Jump to content

edger

Members
  • Мнения

    1025
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    Бировоз

Контакти

  • Website URL
    http://
  • ICQ
    0

Персонална информация

  • Пол
    Male
  • Локация
    с. Фандъково

Последни посетители

2547 профилни разглеждания

edger's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Според мен, ако е масло, ще изглежда както казва NIKO по-горе. Ако цветът на охладителната течност е изцяло, хомогенно червеникаво-лай*ян, това е от ръждица и разни други боклучета от системата. Промива се, но желателно лятно време (а ти пишеш, че ти е спешно). Принципно се прави следното: източваш стария антифриз, пълниш с гОла вОда, караш (или стоиш със запален двигател на място), докато чуеш перката, източваш, по желание повтаряш процедурата и след това наливаш новия антифриз. Някъде колегата SunShine го беше описал много по-добре от мен. Дано съм ти бил полезен!
  2. Колега адаш Христов, при мен положението е сходно. Дължи се на прегорелите от възраст "пътечки" (проводниците по платката) отзад на таблото. Може би при теб и да не е точно от това, просто споделям опит. Дано съм бил полезен, успех!
  3. Засега и аз съм нейде около въпросната среда. Пускам светлото в едно мрачно телевизионно студио.
  4. edger

    Таблото изпуши

    Без въобще да се правя на разбирач-техничар (не ми отива, ама хич ), ми се ще да вметна, че съм останал с впечатление, че на тия наши стари достойни каручки таблото е един от чарковете, които от първите се предават след дългогодишна служба. Преди около две години на мен ми прегоряха "пътечките" и наш виден форумен майстор сътвори чудеса, за да имам въобще осветление на таблото. Това с пушеците и уханието на пържена изолация ме смущава; слава Богу, при мен нямаше. Може би лоша връзка нейде, водеща до окъсяване? Успех!
  5. edger

    заден стоп б3

    В Нови Искър е колегата emsi_audi, ул. "Кумарица" №60 (дворът на бившето ТКЗС).
  6. Подкрепям горещо! И по-назад в тази тема са написани хубави неща за тях, едва ли бих могъл да се изразя по-добре от колегите.
  7. То не, че съм най-големият "техничар" във форума (даже обратното), ама да попитам: за ремъка на водната помпа ли иде реч? Ако е той, може би е недонатегнат. Нека по-запознатите ме поправят. :zustimm:/> Упс, да добавя, че хабер си нямам как е конструкцията при А3; горното го написах на базата на личен опит с моя "навес".
  8. Честито, колега! Това купенце ми е един от любимите модели на марката, признавам си. Ще повторя колегата от горния пост, но и аз ти пожелавам със здраве да го караш и много безаварийни километри!
  9. Простете, още одеве прочетох по-горното, но не ползвам "Фейсбук". Ако е удобно, бихте ли писали какво става? Ако трябва да се помага, пак ще съм насреща с каквото мога.
  10. edger

    AUDI NEWS

    http://www.dnes.bg/cars/2012/10/31/pyrviiat-s-dizel-na-audi-izliza-na-pazara.171913 Източник: Dnes.bg
  11. Аз лично останах много доволен от "Ауто груп" (на ъгъла на "Асен Йорданов" и "Цветан Лазаров", до "Слатина"), но не беше скоро и не помня цената; не ми се видя висока. Дано съм бил полезен!
  12. Баси яката каляска! Честита, хиляди безаварийни километри!
  13. Ъ-ъ-ъ... Предварително се извинявам и моля да ме разберете правилно - нямам никакво желание да спамя в темата на колегата, просто ме гложди любопитство, че не мога да зацепя за какви "ръчки" иде реч (лоста на ръчната ли, манивелките за страничните стъкла ли, нещо друго ли). Питам съвсем сериозно.
  14. Поздрави, колега! Тежка и трудна работа си си намерил, чистосърдечно ти желая успех! В рамките на идущата седмица, подплатен с не особено ясно бъдеще, смятам да напусна куриерската фирма "М&ВМ Експрес", пък после... пак ще пиша.
  15. Имам зарядно за различни размери батерии (вкл. АА), но е в другия апартамент и, за да не те подведа, просто трябва да проверя дали не съм го дал назаем нейде. Аз, така или иначе, няма да го ползвам, отделно тъкмо смятах да намина утре по обедно време през твоя "вилает", ако искаш, като го изровя, да го взема да го видиш?
×
×
  • Create New...