Jump to content

Konstantin993

Members
  • Мнения

    2131
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

1 Последовател

Относно Konstantin993

  • Рожден ден 4.06.1981

Друго

  • Kaра
    A4 1.9TDI AVG Avant

Контакти

  • Website URL
    http://
  • ICQ
    0

Персонална информация

  • Пол
    Male
  • Локация
    София

Последни посетители

10664 профилни разглеждания

Konstantin993's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

2

Community Answers

  1. Днес оправихме нещата и всичко по колата вече работи както си трябва. Още веднъж огромни благодарности на Пламен (bsdnikolov) за перфектната работа. Благодарности на Иво Динков, s7r3l0k, sweetlioo и на всички които се включиха в темата. Новият лентов кабел който намерих и сложихме днес на колата е с буква "М" накрая, същия като този който изпържих аз. Колата беше с кабел с буква "R" накрая. Пламен може да се включи и да разясни какви са разликите върху иначе абсолютно еднаквите компоненти. Благодаря още веднъж!
  2. Сърдечно ти благодаря за професионалната работа и гостоприемството. Удоволствие е да се наблюдава работата на човек който си разбира от занаята Този лентов кабел който е постнал Иво е с разлика в последните букви и не мога да бъда сигурен че ще сработи. Не мога да видя хубаво от снимките дали буксите за кабелите откъм колата са същите. Иначе отпред и по вид изглежда същия. Ще потърся тези дни и тук и ще видим какво ще правим. Иво има от кола без мулти и можем наистина да вземем ток от клаксона, но не зная дали самия лентов кабел ще е със същите на брой пътеки за да управлява мултито.
  3. Благодаря ти за отговора! То общо взето няма какво да се прехвърля, просто нещо оплетох с токовете.
  4. Пичове, направих белята. Стопих новия лентов кабел като си играх с жичките на захранващия кабел на мултиволана. Уж ги върнахме в първоначалния вариант, но изпуших и моя лентов кабел. Направих се на майстор и окепазих нещата. Сега ако си намеря нов лентов кабел се опасявам, че и него ще стопя тъй като съм оплескал нещо. Трябва ми добър жичкаджия или някой който се занимава с мултиволани да закарам колата и да оправим попарата която надробих. Можете ли да препоръчате някой по възможност от София? toshkov81 от Пазарджик ли беше?
  5. 1 Още вчера пробвахме и не стана. Буксата на новия в единия си край е различна. Затова измерихме къде е плюса и масата и нагодихме моя захр. кабел, но ток до бутоните няма. 2. Ако зная къде и кой може да ми презапои стария лентов кабел ще ида веднага. Според мен проблема е в едната от буксите. С рязане не зная дали ще стане, тъй като той е с определена дължина заради навиването на волана. 3. От три дни обикалям по моргите включително всички форумни и тези от мобиле/карс в района на София. Да намериш лентов кабел за кола с мултиволан е тегаво, повярвай.
  6. Здравейте колеги! Имам нужда от малко акъл за лентовия кабел на еърбега на А4 Б5 с мултиволан. Проблемът е следния: От известно време ми свети лампата на еърбега. Чрез ваг-ком стигнахме до извода, че проблема е в лентовия кабел. Грешката която изписва, по памет е (0058 airbeg driver side voltage too high). При изтриване на грешката, същата се появява отново, като се завърти волана в карйна лява позиция при маневриране. Днес намерих същия лентов кабел като този в моята кола с ОЕМ-ски номер 1 J0 959 654 R, свален от А6-а с "трилъчев" волан. Монтирах го, изтрихме грешката и всичко си дойде на място. Дотук добре, но бутоните на мултиволана спряха да работят. Единствената разлика с моя лентов кабел е в кабела за захранването на бутоните (от кутията на лентовия кабел тръгват два кабела, жълтия за еърбега и черния за захранването, като разликата е в черния. Моят е само с две жички, кафява и черна, другият е с четири жици, бяла, червена, синя и зелена). Не мога да го използвам него, защото в единия си край буксата е различна. Пробвахме с мултицет кое е + и кое маса, за да нагодим моя спрямо този, но нищо не излезе. Въпросите ми са три: 1. Им ли вариант да си подкарам мултивоална с наличните чарколяци? 2. Ако няма, какъв лентов кабел трябва да търся като номер, така че, хем ербега да работи, хем и бутоните на мултиволана да са активни? 2. Някъде не ги ли презапояват тези лентови кабели? Така ще стане най-безболезнено според мен. Прилагам следните снимки: Това е моят волан: Това е моят лентов кабел, абсолютно идентичен по вид и номер с този който взех днес: На тази снимка се вижда моят захранващ кабел, като е видно, че моят е само с две жички. Голямата букса и на двата кабела е еднаква. Новият влиза без проблем в кутията на лентовия кабел, но в другия край моят е с малка букса с три пина. Това е захранващия кабел който вървеше с лентовия кабел който взех днес. Разликите са: 1. Има повече жици; 2. В двата края е с големи букси. В кутията на лентовия кабел буксата пасва, но в другия край не. Моят волан е с малка букса с три пина.
  7. Здравейте колеги. Търся да закупя инструментално табло VDO за А4 Б5 1.9 или 2.5 tdi фейслифт с големия фис дисплей. За контакти на лично или на gsm: 0886 96 94 91, Константин.
  8. Колега, стана ! Точно пет минутки със сешоара и помпата се размрази Голяма обеца си сложих на ухото, аз който преди всеки зимен сезон си меря акумулатора, антифриза, подгревните свещи, не се бавя със смяната на гумите абе......излагация
  9. Здрасти. По принцип ако дадеш пълен десен и развиеш болтчетата само от предната страна на подкалника (тези от страната на бронята), се открива достатъчно място за достъп до долната част на казанчето. Ако имаш възможност някъде да прекараш сешоар, това е добър вариант. То казанчето почти опира в кората, трябва ти пролука само колкото да пъхнеш духалката на сешоара. Аз лично така ще направя, но няма да имам време преди сряда. Ще пиша за резултата. Друг вариант е да изтеглиш тази течност, ако е в течно състояние де, и да сипеш спирт както писа колегата. Трети вариант е да оставиш колата за ден в някой подземен паркинг. Всичко зависи от това кое е достъпно и удобно за теб. А твоята помпичка чува ли се да се мъчи?
  10. Защото установих че е замръзнало в дъното след като го допълних със зимна течност.
  11. При -6,7,8 на място няма загряване дизела А имаш ли спомен, дали се чуваше помпата преди да размрази? При мен е тишина, само чистачките работят.
  12. Към 150км. минах вчера и не заработи. В гаража е много студено, страшен мраз е вчера и днес тук, а и като гледам казанчето как е разположено далеч е от мотора.......ще опъвам кабели за сешоар в някой сервиз май
  13. Като пълен паламурняк допуснах да ме изненада зимата с лятна течност за чистачки. Естествено, замръзна цялата. Вчера в горната част на казанчето се беше размръзнала и долях директно зимен концентрат, но помпичката изобщо не заработи! И преди ми е замръзвала течността, поради по-ниска температура от предвидената, но тогава замръзва само в тръбичките и въпреки че не пръска, поне се чува как помпичката работи. Сега не. Какъв е шанса да изгори при това положение? Пооткрехнах подкалника днес, но не мога да определя дали в дъното на казанчето има лед или не. Възможно ли е, да е замръзнала помпичката и затова да не работи? Проблема е ш*бан, защото е тегаво да се шофира така, особено сега когато става кално. Колата е авант и помпата е двупосочна. Мислях днес да я извадя, но си помислих, че ако вътре е лед ще я счупя. Нямам ток в гаража инак щях да ползвам сешоара на женската. Няма и изгледи да се затопли времето близките дни, а колата ще ми трябва. Дайте идеи какво мога да направя?
  14. Оки, ще го направим тези дни. Благодаря за мненията на всички ви
×
×
  • Create New...