Jump to content

hox

Members
  • Мнения

    38
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    VW Golf 5

Персонална информация

  • Пол
    Male

Последни посетители

1014 профилни разглеждания

hox's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. hox

    Oil pressure too low. 2.0tfsi

    Надявам се тази седмица да я взема от сервиз закачена, и ще видя дали пак ще се покаже грешката, че много и се насъбра на горката колица. Благодаря ви за съдействието.
  2. hox

    Oil pressure too low. 2.0tfsi

    Отзад колата е разкачена, подари удър и липсват парктроника и долните халогени възможно ли е заради това да дава?
  3. hox

    Oil pressure too low. 2.0tfsi

    Таблото? Това не го разбрах?
  4. hox

    Oil pressure too low. 2.0tfsi

    Сменихме клапана на картерните газове, маслен филтър и пръстенчето под филтъра. До тук съм минал 100км и не е светела грешката за налягане но на чека излиза Това като грешка.
  5. hox

    Oil pressure too low. 2.0tfsi

    За втори път сменям маслото с такова и не съм имал проблем досега, гръцкият майстор каза, че щом не са датчиците е помпата.
  6. hox

    Oil pressure too low. 2.0tfsi

    Здравейте, колата в Ауди Q5 2014 2.0tfsi, цитираната грешка ми светна на път за гърция, доста неприятна червена лампа. Съобщението излиза само когато колата не се движи и е на едно място. Успях да намеря сервиз, където я заачиха и казаха да се сменят двата датчика на за налягане на маслото и горивото. Смениха ги но отново на път към къмпинга при паркиране светна. Явно проблема не е в тези датчици. Също така се оказа, че капачката за изгорелите картерни газове ипуска и светва чек лампата и оборотите леко играят, според тях това не е проблем и ще можем да се приберем до България. Лично смятам, че проблема с налягането на маслото е по сериозен. В допълнение смених маслото преди около 2000км с Ориг. На ауди 0-30. Моля ако някои е запознат с проблема за съдействие.
  7. hox

    Q5 parktronic oem retrofit

    Здравейте, някой може ли да препоръча сервиз където да извършат монтажа?
  8. Здравейте, оглеждам се За покупка на ауди ку5 2013 фейслифт. Доколкото прочетох проблема с харча на масло е решен с фейслифтовия мотор. Ако някой може да сподели мнение дали е така ще съм благодарен:) също така има ли вероятност да са сложили стария двигател 211кс на фейслифт от първите модели 2013. Също така ако има нещо протеснително ще съм благодарен :)
  9. Здравейте, може ли да ми препоръчате някой, който би могъл да го направи с VCDS Cable?
  10. Здравейте, купивам предни емблеми на ауди и куатро
  11. Здравейте, колата е 2012 2.0тфси 211кс, та въпросният преобразувател на бензиновите пари, който се намира под купето ми липсва, колата си работи но свети чека. Някои може ли да ми даде малко повече инфо относно него и каква е цената. Доколкото знам се слага на а5, а4 и q5. Дали за трите модела е еднакъв?
  12. hox

    Липсваща част под шасито

    Tова е грешката: Evaporative Emission System Leak Detection Pump Sensor Circuit Range/Performance P240
  13. hox

    Липсваща част под шасито

    Не е печка, в менюто на колата нямма функция за печка, щракнах няколко снимки на кабелите и маркучите ако някои може да се сети какво е
  14. hox

    Липсваща част под шасито

    мисля, че няма печка
  15. Ауди q5 2tfsi, 2012, липсва ми чат под шасито от шофьорската страна, прилича на филтер или нещо такова, защото има букса за свързване и два маркуча, но никъде не могат да ми кажат какво е откраднатото.., колата работи без проблем и не дава липси на диагностиката.
×
×
  • Create New...