Jump to content

karamfilof

Members
  • Мнения

    14
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    audi

Последни посетители

Функцията за показване на последните профилни посетители в момента е изключена и не е показна пред останалите потребители.

karamfilof's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Мерси колеги.Ще опитам последно с диагностика.Веригата е чисто нова,обтегача с нови банани. Game ON,сега разбирам за това решение на проблема .
  2. Колеги, всеки съвет ще бъде в помощ.Благодаря предварително. Светна CHEK. След диагностика излезе проблем в разпределителния механизъм. Имаше лек шум от веригата и оптегача. Бяха сменени с нова верига и оптегач от автоморга. Всичко заработи нормално,НО след 20-30 км.отново CHEK.Какво се случва ?
  3. Става,но трябва да прецениш когато се постави.Стои една идея по опъната.
  4. Благодаря bsdnikolov,винаги компетентен и отзивчив.
  5. Колеги,запознати ли сте за какво служи сивата букса на антения усилвател.Бяла -антена,жълта-диверсити,сива ???
  6. karamfilof

    Субуфер на BOSE

    Здравейте колеги,искам да Ви попитам за нещо което не можах да открия по темите.От цялата оригинална система на BOSE може ли да се използва само субуфера,които да се свърже и работи коректно към система която не е оригинална ? На А4 В6 06.2001 година, внесено от ШВЕЙЦАРИЯ ? CD-LG ,говорители във вратите и таблото.
  7. karamfilof

    kufatec.de

    Колеги, някои ако е пазарувал през сайта може ли да сподели опит.
  8. Благодаря колега за отговора.Също стигнах до този извод след като сложих оригинален адаптивен ксенон от мой познат за проба.Електрониката взима сигнал от моторчето. Цитиране на предходен пост!
  9. Колеги търся помощ за адаптация на фарове. Кола А4 В6 2002 г. фабрично с ксенон и автоматична настройка в момента с рефлекторни фарове с халогени крушки също с моторчета.Възможна ли е адаптация за да изчезне грешката на таблото и да сработи настройката.ПРЕДВАРИТЕЛНО БЛАГОДАРЯ.
  10. Колега сега виждам снимките .Не мога да те набера по телефона.Ако имаш възможност пиши на :karamfilofd@abv.bg Говорихме за ксенон или халоген с възможност за автоматичен реглаж и за дясно движение.
×
×
  • Create New...