Jump to content

ram_pz

Members
  • Мнения

    432
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    Audi 80 1.8s

Контакти

  • Website URL
    http://
  • ICQ
    0

Персонална информация

  • Пол
    Male
  • Локация
    Пловдив/Пазарджик

Последни посетители

4640 профилни разглеждания

ram_pz's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Възможен коментар на цената. Ако имате предложения, пишете.
  2. Здравейте, Продавам летни гуми VREDESTEIN SPORTRAC 5, 185/65R14, DOT 5115, заедно с джантите. Гумите са почти нови - закупени и монтирани са в Диана на 23.04.2016 и за двата летни сезона (2016, 2017) са карани предполагам около 10 хиляди км. При монтирането 2017 са сменени вентилите + помпене с азот. При необходимост мога предоставя документи за закупуването и монтажа. Относно джантите - с тях си дойде аудито от Италия. Не са в добро състояние но с едно полиране смятам, че ще придобият доста приличен вид. В момента се намират в Пазарджик, но мога да ги докарам до София при необходимост. Цена: 400 лева Телефон 0883 три-две 55 осем-5 ПС: Имам и една резервна джанта + гума, за която може да се разберем - при необходимост ще добавя/пратя снимка
  3. Мерси за коментара. Отиде за скрап.
  4. Здравейте, Чудя се какво да правя с колата и реших да питам и тук за съвет. Аудито се запали и има щети основно покрай двигателния отсек - въздушния филтър/карбуратора, както и капака, фарове, решетки и тн. Не виждам смисъл да се инвестира във възстановяване. По-скоро клоня към скрап или автоморга. Колата е в София. Звъннах на Спас, Емо и други автоморги, но не се интересуват. Допреди случката колата беше в доста добро състояние. Салона и приборите в купето са доста запазени (не са и засегнати). Нямам място на което да я разфасовам и пускам за части. Някой може ли да сподели опит и контакти в тази насока? Колата е Б3, 1.8s, 88. Благодаря Предварително! ПП: Извинявам се, ако това не е точния раздел, но не намерих по-релевантен.
  5. Здравейте, Да попитам дали утре преди обед ще има възможност да погледнем системата на една А2-ка? Днес го заредихме при едно момче, но не тръгна и каза, че трябва да се погледнат бушони, електроника и т.н. Странното е, че след зареждането, като включа климатроника и започва да духа леко топъл въздух, а преди не беше така. Ще погледна форума сутринта и ще звънна около 9, за да се чуем. Лека и спокойна вечер! Поздрави!
  6. Привет. За Ауди А2 ми трябва капак/пластмасата, която затваря въздушния филтър: https://i.ytimg.com/vi/QBErS_tPvAc/maxresdefault.jpg Имате ли я и каква цена е? Благодаря Предварително! Поздрави!
  7. Благодаря на всички за отговорите. В крайна сметка се оказа, че при обслужването е "изчезнал" капака, който затваря филтъра за купето: https://i.ytimg.com/vi/QBErS_tPvAc/maxresdefault.jpg Сега оставя да го открия по моргите. Поздрави!
  8. Привет, Благодаря за линка. Бях го видял и преди, но не знаех, че Vaskoto1 е наблизо и затова реших да пусна темата. Моля, ако има как, темата да се изтрие. Поздрави!
  9. Здравейте, Колата е Ауди 80 1.8s NE. Без никакви признаци спря да пали. Пробвах я няколко дни подред, но не иска. Няма ток на кабела идващ от бобината. Бобината е захранена при контакт. При въртене светят лампите, така че изключих и клемореда (някъде четох, че и той може да причини подобен проблем). Остават комутатор и датчик на Хол. Четох как се проверява с ножче, но ми се иска да я закарам на някой, който разбира, за да не изгоря нещо допълнително. Ще се радвам, ако може да ми препоръчате някой майстор в София. По принцип съм в района на Красно Село, но не е проблем да я изтегля до някой, който си разбира от работата. Благодаря Предварително! Поздрави!
  10. Привет. Ще се опитам да го обясня по-подробно. Само от тази на пасажера в краката духа студено и струята е силна. От другите духа топло, но слабо. Ако тази на пасажера я запуша с ръка струята на другите се засилва и е топла. Сякаш входящият въздух отвън се изсипва в краката на пасажера преди да е стигнал до парното. Поздрави!
  11. Здравейте, Проблемът е, че колата духа постоянно студено в краката на пасажера. Сякаш някоя клапа е заяла въздуха не стига до радиаторчето на парното. Дори и да усиля вентилатора през останалите духалки духа доста слабо, но поне топло. Ще се радвам, ако някой може да внесе яснота как са организирани въздуховодите и клапите. Благодаря Предварително!
×
×
  • Create New...