Jump to content

predator_v_bg

Members
  • Мнения

    111
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    Audi 80 B4 2.0E

Последни посетители

1071 профилни разглеждания

predator_v_bg's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Има ли някъде тема или информация как да го постигна това?
  2. Колеги някой успял ли е да направи лед осветление на таблото с уредите? И ако да, моля да сподели. Благодаря
  3. То проблема е, че ако си махна плавно крака от педала за газта няма никакво притрисане? Изпратено от моят LG-D802 с помощта на Tapatalk
  4. За много години колеги! Смених и другия тампон на скоростите (от пасажерската страна) , притрисането продължава. Съединителя също е сменен. Възможно ли е проблема да е от вътрешно каре? Ако да, как да ги проверя? Изпратено от моят LG-D802 с помощта на Tapatalk
  5. Здравейте! Имам много странен проблем с придърпване(тресене) . При натиснат педала на газта, отпускам и пак натискам, получава се едно много кофти придърпване! Има го също, когато от по - голяма предавка, преминавам на по - малка. Всички тампони са здрави! Сменил съм единия от шофьорската стана тампон на двигателя и тампона на скоростите, проблема си остана!? Моля ако някой се е сблъсквал с подобен проблем да сподели. Благодаря!
  6. Да направих! Стъпките които следвах са : Adaptetion 10 след което канал 00, даваш read, след което save Тава го четох някъде, че по този начин се възстановяват заводските настройки. Ако греша моля да бъда поправен.
  7. Аз мисля, че адаптацията може да се направи и като се зададе, така наречените-заводски настройки, в adaptetion?
  8. Благодаря ти много! Поне сега ми се изясниха някой неща!
  9. Колега може ли да споделиш, как се държи колата при боксуване? Имаш ли бутон за АBS? Премигва ли лампата на ABS при боксуване? Благодаря!
  10. Колега Veselin, има EDS! Ето го.., снимката е точно копие на моя!
  11. Здравейте колеги имам питане относно EDS на ауди 80 б4 комби. Това което аз четох е, че трябва да работи като ESP системата, но при рязко потегляне, не ми премигва лампата на ABS (а четох, че трябва), и гумите си въртят! Някой има ли представа къде и дали има бушон или реле за EDS? Благодаря ви!
  12. Колега дисковете продават ли се още? Sent from my LG-D802 using Tapatalk
  13. Колеги моля препоръчайте ми сервиз за климатика в София. Благодаря
  14. Мерси колега. Ако може и един линк към видеото, мерси.
×
×
  • Create New...