Jump to content

ian peas

Members
  • Мнения

    168
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    AUDI 80 и AUDI A4 B8

Последни посетители

1609 профилни разглеждания

ian peas's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. ЧИД на теб ФИЛИП и на малкия Филип .!!!  ДА СТЕ ЖИВИ И ЗДРАВИ ВСИЧКИ И ВЕСЕЛ ПРАЗНИК ВИ ЖЕЛАЯ.

    Филип не сме се чували(писали) скоро как сте в къщи , не идвате ли вече на къщите за гости във Врабево? Или сте избрали др. дестинации за почивка, но не вярвам да сте спрели с почивките извън столицата или изобщо !?!?

    Хубав ден и празник желая:

    Поздрави

     

  2. Здравейте. През 2017г. аз също смених съединител на SACHS Kupplung kit XTEND и маховик комплект на A4 B8 2.0TDI (като се съобразих че какъв е бил оригинала). Всичко добре но и на него също животът му бе кратък !!! Изкара 4г. и около 35 000 км., и през изминалата зима започна да буксува. Колата е карана предимно извънградско от провинцията до София, на моренце до Гърция и тн. Аз се надявах с този съединител да карам "вечно" - до края на живота на този автомобил, при положение че стария съедитнител беше на около 200 хил. км.. Но уви, първо си помислих че съм изтеглил късат клечка с този SACHS, ама сега виждам от колеги че и при тях толкова е живота на "новото поколение SACHS". А като цена никак не са евтини тези велики демпферни съединители, тогава броих 2 хил. лева за комплекта. Би било хубаво и др. колеги да споделят мнения, за да се доближим до реалната картинка . Хубав ден желая на всички.☺️
  3. Послушай fifi, той е вещ в тези неща ....😊
  4. Здрасти колега, прочети в темата "Питане за акоумулатор", там ще намериш отговори на твоите въпроси и друго полезно. Успех желая!
  5. Здравейте, аз също съм с пръскалки на фаровете, но като че ли ефект от тях не виждам голям. Моите винаги са се прибирали, и не съм имал проблеми с тях до сега. При включени къси/дълги светлини винаги се активират при първото измиване на стъклото което е малко излишно при сухо време или чисти фарове(въпрос на настройки или активация). Колеги споделят че ги инактивират, за да не им пръскат по току що измитото купе - което е истина. Освен това харчат и течност, но тези обстоятелства си ги определя всеки сам. Щом са ги предвидили инженерите за инсталиране като допълнителна опция, значи е имало нужда. Това е лично мнение - решението си е Ваше, успех.
  6. ian peas

    Разход гориво

    Да точно така е. Колегата CVT е прав. Най много зависи от начина на шофиране, и от там контролера си изчислява колко km. остават да изминеш с този "стил" на шофиране. За това когато дръпнеш малко крака от газта, в един момент се "добавят" km за изминаване.
  7. Като съвет, проверка на бушоните и проверка(смяна) на батерията на ключа. Успех.
  8. ian peas

    Темпомат

    Или към колегата fifipaldi . Успех
  9. ian peas

    А 4 авант скърцане

    Благодаря колега. Това е важна информация за всички които се чудят какво да правят с този проблем.
  10. ian peas

    Смяна на Multimedia ?

    Здравей @Svetlin81 , съгласен съм с мнението ти . Моят автомобил A4 B8 2008, също е оборудван със Audi Symphony и положението е същото. Следя темата и очаквам подробно описание и споделяне на резултатите - ако е възможно ! Успех и честита Баба Марта !
  11. ian peas

    Теч в купето а4 б8

    Здрасти заповядай схема, тя е за A4 B8 2008г. обаче. Мисля че нямат разлика. Успех !
  12. ЧЕСТИТО РОЖДЕСТВО ХРИСТОВО НА ВСИЧКИ !!! Здравей колега - би ли споделил клипа от фейсбук ? Така би погонал и на др. колеги.
  13. ian peas

    Питане за акумулатор

    Следя темата с интерес, защото наистина въпроса е какво управлява този модул за управление (пестене) на енергията. Дали само консуматори спрямо наличната в акумулатора енергия или и самия заряд на акумулатора, или и други неща ??? Ако някой колега е запознат с подробности, моля да напише, а най-добре би било да се знае какво казват от AUDI, мисля че тяхното ще е най-близо до истината.
  14. ian peas

    Питане за акумулатор

    Ето какво са публикували от MOLL по въпроса за BEM code, подобна публикация има и за Banner акумулатори ! Разбира се е много по-добре ако има възможност да се обучи компа, за да разпознава новия акумулатор. Moll_No troubles without BEM code.pdf
  15. Здрасти колега . Може ли малко снимки(ако има) и какъв кабел по-точно сложи. Не съм измервал нищо от никъде - напрежение. При мен акомулатора също много бавно се зарежда за около 300км. и то не до 100% по данни от батери левела. Сменял съм го преди 3 г. а колата A4 B8 TDI 2.0 и си беше още с оригиналния MOOL на 9 г. Благодаря ти предварително.
×
×
  • Create New...