Jump to content

MishoYanev

Members
  • Мнения

    29
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Относно MishoYanev

  • Рожден ден 6.09.1992

Друго

  • Kaра
    A6 C5 2.8 quattro

Персонална информация

  • Пол
    Мъж
  • Локация
    Varna

Последни посетители

1167 профилни разглеждания

MishoYanev's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Здравей колега, да ти се намира ляв ( от страната на шофьора) тъмно зелен калник и подкалник в добро състояние ?
  2. Здравейте отново колеги. Сега ще ти кажа какво съм проверил/ сменил, за да ги провериш нещата. Кабели, свещи, бобина (съпротивления), 4-пинов датчик за темп на водата, реле ГНП, съпротивление ( състояние) на ГНП, датчик колянов вал, датчик разпределителн вал, вакууми ( маркучета, уплътнение около дросела и въздушни пътища), дроселова клапа ( почистване), проверка на стъпковия мотор ( работа). И откритието ми от тези дни е, че газовия ми компютър бърка бензиновия ( основния проблем). Открих разлики в показанията на температурните датчици на газта и след промяна с адекватния датчик колата започна да пали по-лесно и правилно с правилните цилиндри. И за сега е добре и съм доволен, но тепърва ще го докажа това.
  3. Да и това съм правил около 30тина км на бензин после 10 км градско и паленето е същото. Дави се. Мисля си дали не може да е заминало нещо в дросела, защотото след продължително въртене и натискане на педала на газта колата се форсира, но пали.
  4. Да колата има газ. Смених уплътнението на изпарителя което може да изтърва газ за всеки случай и съм сигурен (гъба + пяна) че не изтърва след него газ и маркучите до дюзите са пълни без да изпуска. Бензиновите дюзи на пикаят и те са проверени, забравих да спомена.
  5. Здравейте колеги. Собственик съм на а6 ц5 2.8 куатро и имам следния проблем. При загрят двигател и оставяне на колата да изстива (над 15 минути) трудно пали (дави се). След като изстине пали от раз, както и ако веднага след това я запаля. Сменил съм температурния датчик на малкия кръг, регулатора на високо налягане на бензиновата рейка, почистих дросела основно, тъй като си мислех че поради заклинване на клапата в следствие мръсотията и засъхването й в последствие. На същия е направена адаптация през VCDS. Кабелите и свещите са сменени, проверени са датчик на колянов вал, датчици на разпределителни валове, тъй като разбрах че може да изключат подаването на захранване към бобината и да прекратят запалване ако има проблем. Но проблема остава.
  6. Здравей колега. Може ли снимки на задната броня? Благодаря !
  7. Ходих при познат, който ми каза че това леко тресене е заради дросела. Трябва да се почисти и ще се оправи. Гледах го с недоумение защо точно дросела, но същия ден говорих и с приятел, който имаше същия проблем само, че на Тойота корола 1.4 ввт,, изчистил дросела и двигателя се успокоил.
  8. Здрасти колега и аз съм с 2.8. Щом няма грешки на VCDS значи проблема е чисто механичен, нещо разменено или не поставено където трябва, или пък нещо което е свършило жизнения си цикъл. Провери като си сменял кабелите да не би да си им сменил местата, провери тампоните в какво състояние са. Щом омазва свещите с масло най - вероятно имаш вложки за смяна и заради тях да губиш цилиндри. Опитай след като позагрее колата да я форсираш на бензин за да поизчистиш свещите. Ако спре тресенето значи е от зацапването. И аз имам въпрос... чистил ли си бензиновите дюзи ?
  9. Здрасти колега ! Интересува ме предната броня дали е налична и на каква цена я даваш оборудвана с гредата и решетките ? Мерси предварително !
  10. Здрасти колега. Интересувам се от уплътнение и капачка на отвор за пълнене на масло. WAUZZZ4BZWN010158
  11. Здравей колега интересува ме колата  с електрически ключалки ли е или с вакуум? Ако са електрически ... каква цена искаш за предните брави ?

  12. Здравей колега интересувам се от ляв стоп, волан и подлакътник. Дали са налице и на каква цена ? Мерси предварително !
  13. Здравейте колеги, търся си преди пружини и заден десен спирачен апарат за ауди а6 с5 2.8 куатро. За предпочитане от Варна.
  14. Здравейте колеги, търся си преди пружини и заден десен спирачен апарат за ауди а6 с5 2.8 куатро седан. По възможност частите да се намират във Варна.
  15. Здравей колега ! Къде се намират джантите да дойда да ги видя. От варна съм.
×
×
  • Create New...