Jump to content

KOKO 100 C4

Дебилистик
  • Мнения

    11436
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Относно KOKO 100 C4

  • Рожден ден 20.11.1964

Друго

  • Kaра
    Audi A4-B9, CYMC

Контакти

  • Website URL
    http://
  • Skype
    kokogeorgiev

Персонална информация

  • Пол
    Мъж
  • Локация
    София
  • Интереси
    автомобили, напитки, жени

Последни посетители

38783 профилни разглеждания

KOKO 100 C4's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. @tedyjr Аудито с оригинален спойлер на задния капак е? Според мен проблемът е в остарели и пречупени кабели.
  2. САМО ОРИГИНАЛНО! Китайските шитове за нищо не стават. Пиши ми при интерес. Много хора вече се изпържиха с неоригинални боклуци. Оригиналното е произведено в Германия.
  3. KOKO 100 C4

    Изключване на Adblue

    Имам двам познати с БМВ и Ауди, които взимат от мен оригинално Ad Blue. И на двамата съм задавал този въпрос и ми отговориха, че са се консултирали с добри специалисти, които са ги е посъветвали да не правят това в никакъв случай. Не, че не може да се направи. В никакъв случай не искам да засегна интересите на Стефчо (крематора) и Пепино, с когото имаме добри общи познати.
  4. @mariqn699 Първо си погледни правописа! В килийно даскало ли си се ограмотявал? Сериозните автокъщи имат човек, който се занимава точно с регистрациите на продадените автомобили и в случай на проблем ти връщат парите, но принципно при тях това не се случва. Ти въобще ле нямаше някаква писмена договорка в случай на проблем с регистрацията?
  5. Колега, кой магазин и откъде ти достави този комплект окачване?
  6. Човекът грубо бърка немските автомобили с тези от Корея и Япония. Затова отдавна казвам на близки и познати да не си докарват "жълт" автомобил от САЩ защото шЪ рИвът ама не ме слушат някои. Това със заниженото качество пък направо ме стовари на земята от смях. Присмиваме се на американците, че са тъпаци и кравари, но всъщност при тях икономиката и търговията работят възможно най-близко до истинските правила на свободния пазар и се прилагат минимални държавни регулации.
  7. KOKO 100 C4

    Смяна на масло

    Съветът ти е много добър, но откъде ще си го набави колегата?? Аз в ТЕХ-КО, Интеркарс и Елиткар не го виждам?? Ето моите препоръки: 1. FUCHS TITAN GT1 PRO C-3 SAE 5W-30 2. RAVENOL VMP SAE 5W-30 Фукса в никакъв случай от Евро07 или Интеркарс!! Равенола от Карио или негови проверени дистрибутори.
  8. Здравей! Обявата е на моите момчета и ми звънни на мен на 0895828383. Има Вайбър, Уотсап и Телеграм. На почивка са.
  9. Имаш отговор на лично съобщение. Обявата е на моите синове, но те в момента не се занимават с това.
  10. Здравей колега! За Ауди А4 Б6 седан да ти се намира предна и задна sline броня по възможност черна? Благодаря предварително.

  11. KOKO 100 C4

    Смяна на масло

    Валерка, като марка добавям FUCHS TITAN GT1 PRO C-3 5W-30 5L PRO, но само закупен от Ауто+, защото е истински немски. Изпробвано е от много мои познати точно на двигател, като твоя. Давам ти информация за цените на 5 литровите туби без отстъпка на официалните вносители: 1. FUCHS (Ауто+) - 136 лева 2. REPSOL E LL 50700/50400 5W30 (ТЕХ КО) - 135.71 лева 3. RAVENOL (Карио) - 167.75 лв, но AutoBox дават автоматично 15% отстъпка
  12. Здравей колега! С ремонт на табла и такива втора употреба не се занимавам. Потърси из форума и ще намериш обяви за ремонт на табла. Поздрави!
  13. Тук няма да мога да ти помогна, ако става въпрос за духалка втора употреба. Утре ще се свържа да се доуточним.
×
×
  • Create New...