Jump to content

krasitt

Members
  • Мнения

    407
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Относно krasitt

  • Рожден ден 8.11.1982

Друго

  • Kaра
    ABK/AAT/AFN

Персонална информация

  • Пол
    Male
  • Локация
    Плевен

Контакти

  • Skype
    krasitt.

Последни посетители

2409 профилни разглеждания

krasitt's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. krasitt

    Центровка АЕЛ

    Набива се с чук нормална вложка 7мм. или се купува комплект тристенни вложки за ГНП-та Бош.
  2. Данчо я кажи, швабския стандарт за шпилките какъв е? Навиваш с гайките до скъсване и 1/4 на зад или броиш 2 резби?
  3. krasitt

    Audi a6 c4 2.5 tdi ael не пали

    Имам в предвид ,че проблема с непаленето едва ли е от дюзите. Най-лесния и разумен вариант за мен е да вземеш 5 употребявани дюзи с уговорка за връщане. Причина за трудно палене и неравномерна работа след това може да е и липса на компресия.
  4. krasitt

    Audi a6 c4 2.5 tdi ael не пали

    И аз знам че са 190/300 за това споменах 180 като налягане под нормата и също съм с 2 ръце за пикаещи. Друг е въпроса как точно са замерени, а още по друг е ,че в случая дюзите изобщо не са източника на проблема, а нормална даденост
  5. krasitt

    Audi a6 c4 2.5 tdi ael не пали

    Някой явно трябва да се пообразова малко на темата дюзи... 180 е налягане под нормата. Може да има недоразбиране от колегата и да предоставя информацията на опаки. Все пак TaHkePa посещава редовно форума и ще е най-добре той да осветли ситуацията
  6. krasitt

    Audi a6 c4 2.5 tdi ael не пали

    mshbul не казвам ,че е от това ,но ако си спомняш имах подобни драми .... http://audibg.com/forum/index.php?/topic/168617-а6-25тди-аат-проблеми-с-аванса/
  7. krasitt

    Audi a6 c4 2.5 tdi ael не пали

    Без умна дюза не е проблем да се нагласи предварението на помпата, толкова е умна, че чак и без нея може Изобщо не я мисли като проблем, не е тя причината! Някой друг мехур въздух също не е драма. Пробвай с разкачена букса на авансатора.
  8. krasitt

    Audi a6 c4 2.5 tdi ael не пали

    От ляво е на блока (под ГНП), "малко" на ебано място.
  9. krasitt

    Букса 1.9 АФН

    AFN има датчик колянов вал и е може би единствения датчик без който този мотор не може да работи! За останалите разновидности на 1.9 от това поколение както и за tdi R5 моторите се отнася същото!
  10. По тази схема която си замисли нямаш никакъв шанс за успех. Явно е че тотално не си на ясно с работата на системата, така че аз поне си мисля, че най-здравословно е да се обърнеш към сервиз!!!
  11. krasitt

    Губи вакум 1.9тди афн

    И най-елементарния начин да разбереш дали има проблем с резервоара и горивопроводите от него до филтъра е да пробваш с бутилка нафта под предния капак. Никакъв проблем не е да пробваш и изобщо без филтър. Двата маркуча от помпата директно в бутилка с нафта. Ако така нямаш проблеми си прави изводи. Може и сондата в резервоара да ти е проблема.
  12. Като за начало тези неща ги гледай на загрял двигател. Аванса на помпата не е добре.
  13. И на 80 е същия стига да е с Air bag
  14. krasitt

    AFN не подава газ

    Същия го ядох и аз преди година. Проблема се оказа точно в окис на въпросната букса. Отваряш кутията на ECU-то, истегляш го на страни или направо го махаш и буксата е зад него най-вдясно и почти не се вижда. Не помня цвета и ,но най добре извади всички и ги напръскай с качествен контактен спрей или ВД40.
×
×
  • Create New...