Jump to content

rocky77

Members
  • Мнения

    82
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    Audi 80 GTE

Контакти

  • AIM
    Епа Фен Съм !

Персонална информация

  • Пол
    Male

Последни посетители

Функцията за показване на последните профилни посетители в момента е изключена и не е показна пред останалите потребители.

rocky77's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. BИма си масло за смяна е ,но няма кво да го сменям сега като проблема е друг.. Значи най - добре да си търся пак такъв двигател ? Или другия вариант е основен да правя ? Ама ако треа и бутала да сменям няма да де занимавам то само те са на брой по 100лв.
  2. Работи по - зле и от дизел светна лампата на маслото тресе и чатка двигатела. Да не би маслената помпа да се е преебала ? Някой ако е имал същия проблем ще се съм благодарен да сподели как я е оправил.
  3. Ще вида за по - напред едно 225к.с. 1.8т от тт да слапна.. За сега ще движа с ДЗ-та.
  4. Благодаря за отговора колега. За такива изчерпателни мнения се интересувам. Идиотите без мнение по въпроса да си траят ,че се излагат.
  5. rocky77

    1.8T В Ауди 80 б2

    За 10к. Е много не знам как ги смяташ ,но едни 5 хилки си вършат работа.
  6. rocky77

    1.8T В Ауди 80 б2

    Направо нямам търпение за такъв проект.. Само кешовица да сабера.. И не треа да се прави задно колата. Пълни глупости. И точно за това ,че е лека колата слагам едно назобено 300к.с. 1.8Т и ще припадате.
  7. Споко като сложа другата година едно назобено 1.8Т в б2-ката ще ви препарирам както си искам.
  8. rocky77

    1.8T В Ауди 80 б2

    Някой мнение ? Много ще се радвам на бегачката след такъв swap
  9. rocky77

    1.8T В Ауди 80 б2

    Колеги някой правил ли е такъв swap ? И някой в София ако може за напред да помогне за слагането на мотора .. Щото мисля по - натам да слагам такъв. Много ще върви после.
  10. Колеги правиха ми главата ,но при студен двигател си чатка все едно се чутват клапаните.. Да не би да трябва да се сменят чашките, повдигачите ?
  11. Купувам ляв мигач за Ауди 80 Б2 86-та год. (Леко изпъкналия мигач).
  12. Да изключена е. Според мен проблема е в газ-та по - вероятно.. понеже изпаритела е на 10 години и както си карах на газ изведнъж клучето от както си светеше зелено (докато е на газ) спря да свети и е почнала на бензин да си работи ... и тресенето ми е ясно от какво е. Моторчето за малките обороти се е преебало и за това е всичката тая работа ...
  13. Сега излезнах да я паля и ключето нищо не светеше.. А трябва катo я паля на бензин да свети червено, и като превключвам на газ да свети зелено .. И не запали ..
×
×
  • Create New...