Jump to content

androalex

Members
  • Мнения

    209
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    audi A6 quatro

Последни посетители

Функцията за показване на последните профилни посетители в момента е изключена и не е показна пред останалите потребители.

androalex's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Продавам 4 броя оригинални капачки за Авус спиидлайн на цена 120 лева
  2. продавам ляти джанти 4бр., 15 цола, 5по112 с гуми континентал 195/65/15 зимни в прилично състояние. цената с гумите е 270лв. може и цена без гуми по споразумение.0876011126
  3. Здравейте, колеги! Не мога да разбера защо с лека ръка пренебрегвате най-яката екстра на АУДИ -КУАТРОТО. Вече модела е доста достъпен и може да се купи с достатъчно екстри . Даже за предпочитане е А6, относно мотора имам и бензин и дизел , имат и плюсове и минуси, въпроса е до лично предпочитание. Важното е да се намери запазен автомобил! Успех!
  4. Когато си купите качествени дискове с накладки , например дори и ТЕКСТАР ,проблеми докато се износят няма да имате!
  5. Здравейте! Ако може да ползвам темата на колегата, колата е АЕЛ , парното като е студено времето хич го няма , като е по -топло е по-добре но пак не топли . Мислех си за запушено радиаторче но проблема е че лятото и климатика не работи добре , климатроника грешки няма. Та може ли грешно да е зацепена клапата за регулиране на температурата и да се получават грешни стойности или тотално клапите около радиаторчето да не уплатняват добре . Не знам дали колата е с оригиналното радиаторче , но ако е сменено и не е уплътнено добре от там да са проблемите.
  6. Вчера се случи нещо доста интересно и съм сигурен че и други колеги имат същия проблем . Оказа се че ремъка ми е бил поставен грешно и неговото сваляне слагане беше супер трудно. При грешния начин застъпва съвсем леко шайбата на динамото и обтегача е супер натегнат , ремъка също и как няма да не троши фрайлайф ролката и обтегача . Проверете си в аутодата дали правилно ви е поставен ремъка по схемата.
  7. Принципно смяната е елементарна , но вече сам и без канал или подемник не се хващам ,че като се закучи единия носач , ходих до сервиза полусглобен да го сменят момчетата :hilezh: :wall: ! Все пак единия успях да го сменя съвсем сам!
  8. Миналата седмица смених носачите и засега проблема се реши. Особено десния беше много разбит и тресенето започваше още от 100-120 км.ч. Това го проверих с минаване през едни и същи места и сега с новото окачване нямам проблеми.
  9. По нагоре колегата е дал най-правилното предложение - А6 Ц4 . Та ако някой от умниците тук ме убеди как а4 е по-добро , ще му подаря моето. Ако се намери АЕЛ куатро за тези пари ,колегата ще се роди. За бензиновите , аз карам най-оплюваното АЦЕ с обикновена газ , имал съм иААН-2,8 пак с обикновена газ и с двете съм нямал проблеми ,но препоръчвам 2,6;2,8 ,тъй като разходите за гориво и поддръжка са сходни, но големите мотори вървят в пъти повече. А6Ц4 е с възможно най-здравото и евтино окачване и много по-качествен интериор . А за комфорта и усещането няма ви обеснявам.
  10. Най-добре колегата да си купи трабант -караш кола ,поддържаш мотоциклет! Евентуално единствения вариант за а8 е с ръчни скорости и 2,8 мотор 174к.с.и едни 2-3 бона скрити за евентуани ремонти!
  11. androalex

    Ремъци и ролки А6 Ц4

    Трябвало е да прегледаш и демпферната шайба на коляновия вал , че ако се наложи да я смениш , пак ще ти стане лошо!
  12. търси куатро и му сложи един АЕЛ мотор и газззззззззззззззззззззз
×
×
  • Create New...